Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

PRIZNANJE ZA VELEIZDAJU: Vučić odlikovao Kovača Ordenom srpske zastave drugog stepena

Potpisivanjem ''temeljnog ugovora'' od strane Dritana Abazovića izvršena je dvostruka izdaja - države Crne Gore i amaneta Amfilohija Radovića. S obzirom na doprinos Kovača kao ministra pravde, potpisivanju ovog veleizdajničkog akta, Vučić je imao dvostruki razlog da mu dodijeli orden

Srpski autokrata i izdajnik kosovskog zavjeta Aleksandar Vučić odlikovao je, povodom Dana državnosti Srbije, bivšeg ministra pravde u Vladi Dritana Abazovića– Marka Kovača. Kovač je  odlikovan Ordenom srpske zastave drugog stepena.

Dok je bio ministar pravde u vladi Abazovića, Kovač  se svim silama zalagao da se potpiše takozvani ”temeljni ugovor” sa tzv. SPC.

Smatra se jednim od najodgovornijih za potpisivanje ovog veleizdajničkog akta, iz kojega su, po nalogu Beograda i direktno Vučića, izbačeni ključni elementi na kojima je insistirao pokojni mitropolit tzv. SPC Amfilohije Radović.

Veleizdajnik ”kosovskog zaveta” daje ordenje veleizdajnicima: Možda je Kovaču spakovao i parizer

Potpisivanjem ”temeljnog ugovora” od strane Dritana Abazovića izvršena je dvostruka izdaja – države Crne Gore i amaneta Amfilohija Radovića. S obzirom na doprinos Kovača kao ministra pravde potpisivanju ovog veleizdajničkog akta, Vučić je imao dvostruki razlog da mu dodijeli orden.

Potrčko srpskog autokrate Aleksandra Vučića i šefa svetosavske sekte (SS) Porfirija Perića, njihovih diplomatskih kompanjona iz SAD i osumnjičeni saradnik srpske BIA-e, Abazović najveći zločin veleizdaje u novijoj crnogorskoj istoriji izvršio je 3. avgusta 2022. godine kada je potpisao ”temeljni ugovor” sa takozvanom SPC.

Ugovor je potpisao sa šefom SS Prvoslavom Perićem, poznatim pod operativnim imenom Porfirije, na kvarno, krijući u subverzivnoj akciji. Tim dokumentom se takozvanoj Srpskoj pravoslavnoj crkvi (SPC) u Crnoj Gori priznaje pravni kontinuitet, šest vijekova duži nego što ga SPC ima u matičnoj Srbiji i ovoj zločinačkoj, velikosrpskoj, paravjerskoj ispostavi prepisane su crnogorske svetinje i grobovi naših predaka.

S obzirom da se radi o veleizdaji istorijskih razmjera, koja je Abazovića označila za ”vijeke i vjekove”, jasno je da ovaj intelektualno limitirani najamnik ”srpskog sveta”, nije mogao sam da donese takvu odluku. Abazović je imao jaku podršku zvaničnog Beograda, centrale SS i nezvanične Moskve za potpisivanje ”temeljnog ugovora”. Ali presudnu ulogu da potpiše veleizdajnički ugovor imao je zapadni faktor predvođen ambasadorom SAD u Beogradu Kristoferom Hilom, o čemu možete čitati na OVOM LINKU.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Prle
15.02.2024-19:41 19:41

Zna li se sramit ovaj stručnjak?

Tara
15.02.2024-20:13 20:13

Pi.. Pi-Pi….Fuj..Izdajnice drrzave CG..

maestro
15.02.2024-23:52 23:52

Neka nosi to odlikovanje da nikad ne zaspe od straha, i niđe ne nađe mira, jer to je žig izdaje, .žig uvrede naroda žig kome je majmunoliko stvorenje pojelo dušu i duh, smisao postojanja. To “odlikovanje” je njegova plata za grijeh, za izdaju, za prokleto stvorenje koje ne možeš nazvati čovjekom. Ti, takozvani ministre, više nikada nećeš biti slobodno biće, progoniće te generacije koje dolaze, progoniće sve što ćeš svojim zvati. Nećeš ništa imati jer nemaš dušu. Ne, nećemo mi oprljati ruke, ne brini, nije to naš posao, no Onoga koji će ti dosuditi PRAVDU, jer si se umiješao u… Pročitaj više »

draganpero
16.02.2024-12:43 12:43

on je postao ministar u vladi zahvaljujući glasovima d p s -a.to svi znamo