Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

PROPALI Demokrate i Krivokapić vođe neprijavljenog skupa: Protest za očuvanje Ljaljove stolice i fotelje Milačića, DF ignorisao!

''Jer ako vi nešto ne želite da prijavite, znači nešto sakrivate. Da se ne bi krili, stanite odgovorno iza toga ko je organizator, kakav skup se očekuje i sve ono što je zakonom definisano'', saopštio je Krivokapić prošlog ljeta o neprijavljenim skupovima

U srijedu veče u Podgorici i Beranama organizovani su protesti protiv inicijative 31 poslanika kojom se traži da Skupština Crne Gore izglasa nepovjerenje Vladi.

Održani protesti nijesu imali formalnog organizatora, već se sve svelo na navodno spontano okupljanje građana preko društvenih mreža. Međutim, prema tvrdnjama dijela učesnika, nezvanični organizator su Demokrate i njihovi aktivisti. Mediji su prenijeli da su okupljanja organizovale “osobe bliske predsjedniku Vlade” Zdravku Krivokapiću.

Ovo je posebno problematično jer su Demokrate prve u parlamentu prozivali druge zbog ranijih neprijavljenih skupova opozicije. Upravo onaj koji je bio najglasniji poslanik  Demokrata u osudi nenajavljenih protesta, Momo Koprivica, sinoć je bio perjanik tih demonstracija, koje su organizovane ispred zgrade Vlade!

Krivokapić je prošlog ljeta povodom skupova na Cetinju saopštio da nije bio prijavljen, niti se zna ko je organizator i vrijeme je da svi stanu u red odgovornosti.

“Jer ako vi nešto ne želite da prijavite, znači nešto sakrivate. Da se ne bi krili, stanite odgovorno iza toga ko je organizator, kakav skup se očekuje i sve ono što je zakonom definisano” – saopštio je tada Krivokapić koji sada stoji iza jednog takvog skupa.

Sama lokacija za okupljanje je problematična jer Vladom formalno upravlja premijer Zdravko Krivokapić koji je na strani Demokrata kada je aktuelna inicijativa u pitanju. Jasno je da su Demorkate na protestu samo da bi sačuvali stolicu Alekse Bečića.

Protest je obilovao prilično sramnim porukama, a u jednom momentu se čak skandiralo “Dritane pe*eru”.

Pored toga, prozivke su bile upućene i lideru SNP-a Vladimiru Jokoviću. Na protestu nije bilo funkcionera DF-a koji su cijelu ovu paradu neukusa ignorisali. Razlog zbog kojeg nijesu podržali proteste najbolje se vidi iz objave funkcionerke DF-a Marine Jočić na društvenim mrežama.

Donosimo i ostale reakcije.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

10 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kobayashi Maru
20.01.2022-08:04 08:04

Kosovarska posla. Da ne nikne koji božur crveni ispred Skupštine, bojim se :))))

jok mori
20.01.2022-08:12 08:12

Ne zovite Dritana pederom ( da Ljaljo ne shvati pogrešno pa mu ga ne ………. ) ; )

gagi
20.01.2022-18:36 18:36
Reply to  jok mori

Opasno,a Bogdanovic na koju bi on “stranu”,nema zan-pleh na dupe i setnja.

RIR
20.01.2022-09:13 09:13

” mir je naša nacija ” poitali “srpskom polusvijetu ” puste demokrate , da Crnogorce ostave bez svoje Crkve i da nam oduzmu i prepisu na drugu zemlju ,puste demokrate i Sve ce se to preispitati od Zakonitosti upisa pa natenane i cije su svetinje…Sto ocekivati od “vodje ” i njegovog partnera i ostale kompanije koje suslične njima…

Miralem
20.01.2022-09:49 09:49

Dosta CRNOJ GORI kad vidi ova tri KARADZICEVA  Cetnika- Koprivica -Albin(Radovan)-Martinovic-ovih splacina u snu se ne snili pocerat pravo na planinu ovce da cuvaju da ne sire nacionalizam i podjele u CG!

Safet
20.01.2022-09:58 09:58

E vidji onog sa KOKARDOM na glavi sa izdajnickom splacinom ALBINA CEMANA  zajedno na protest kuvaju plan !!PIPIPIPIPIIII Petnjicani jeli vas sramota od ove splacine koja je opasnija od CETNICKE!

COL
20.01.2022-10:46 10:46

Ešeka, kad Demokrate viču Dritane pe..ru pokušavajući da ga uvrijede…

Walter
20.01.2022-12:56 12:56

Čini mi se ili griješim: PRETHODNOJ VLASTI ODLAZAK nije ni približno ovako
TEŠKO PAO ? Čudo baš ! Kažu da je ovo STRAŠNO i nepodnošljivo iskustvo. Šta ćete -Sudbina ,u italiji Vlada pada svako po godine i nikome ni abera.

Sara
20.01.2022-17:51 17:51

Uzasni primitivni srbijanski nacisti..Martinovic-Momo Koprivica i Becic..Oni su najopasniji..

gagi
20.01.2022-18:35 18:35

Strasno se “zabrinuo”Momo Koprivica Pepa pigs i seljak Martinovic za KORITO,e kako ce sad sa zaposlenima iz porodice,cak su zaposlili i ppascad i macke.