Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

NE ZAUSTAVLJA SE  Zbog Nevenkine prijave saslušan urednik portala Aktuleno, a sada na meti Zirojević

Osim što je ovom prilikom, po ko zna koji put ispoljila svoje zlilotsko-svetosavske hajkačke sklonosti, i patološku potrebu za prijavljivanjem i podnošenjem tužbi protiv neistomišljenika, Bošković Ćirović je pokazala elementarno nepoznavanje političkih prilika u Crnoj Gori. Ona je u tvitu ''prozvala'' Socijaldemokratsku partiju (SDP), iako je Zirojević portparol Socijaldemokrata (SD), što je prilično poražavajuće za osobu koja se predstavlja kao politička funkcionerka.

Funkcionerka Demokratske Crne Gore Nevenka Bošković-Ćirović prosto je nezaustavljiva i po svemu sudeći postala je lovac na ”ustaše”, ”crnogorske nacionaliste” koje proganja na društvenim mrežama i prijavljuje policiji.

Urednik portala Aktuelno Balša Knežević prije dvije sedmice saslušan je nakon što je Ćirović podnijela prijavu Upravi policije protiv građanskog aktiviste Obrena Medenice zbog posta koji je objavljen na našem portalu. Iako tom prilikom u policiji nijesu našli nikakav osnov da reaguju, revnosna svetosavka Nevenka ponovo poziva na institucionalni progon neistomišljenika.

Ovoga puta na meti je portparol Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević. Bošković – Ćirović je na svom, sada već, zloglasnom tviter nalogu pozvala premijera Zdravka Krivokapića da podnese tužbu protiv Zirojevića zbog fašizma!?

”Profesore Krivokapiću molim Vas da podnesete tužbu za fašizam koji propagira SDP i njen portparol Nikola Zirojević. Za njega i njegovu partiju premijeru za kojeg stalno ističu da je Srbin nema mjesta u Crnoj Gori”, napisala je Ćirović. Zatim je dodala:

”Ako prema politici SDP i Nikole Zirojevića za premijera Srbina nema mjesta u Crnoj Gori, onda nema sumnje da nema mjesta ni za koga srpske nacionalnosti. Znamo se SDP dovoljno dugo i previše dobro vas Srbi znaju”.

Osim što je ovom prilikom, po ko zna koji put ispoljila svoje zlilotsko-svetosavske hajkačke sklonosti, i patološku potrebu za prijavljivanjem i podnošenjem tužbi protiv neistomišljenika, Bošković Ćirović je pokazala i elementarno nepoznavanje političkih prilika u Crnoj Gori. Ona je u tvitu ”prozvala” Socijaldemokratsku partiju (SDP), iako je Zirojević portparol Socijaldemokrata (SD), što je prilično poražavajuće za osobu koja se predstavlja kao politička funkcionerka.

Podsjetimo, Nikola Zirojević je, komentarišući najave iz Vlade da će Zdravko Krivokapić otputovati u prvu zvaničnu posjetu Srbiji, pozvao rukovodstvo Srbije da Krivokapića “slobodno zadrže” te ocijenio da “nam ovamo ništa ne treba”, budući da, kako je naveo, broji posljednje dane na mjestu premijera.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
milosava
25.10.2021-07:56 07:56

Nevenku još niko nije uravnotežio. Hormoni u klimakterijumu izazivaju ovakva avetanja.

Bosko pg
25.10.2021-08:56 08:56

Ovu babu treba neki crnac da smiri.

Sara
25.10.2021-10:46 10:46

CG se nalazi u opasnosti..ove Hitlerovce..svetosavce treba prijaviti..EK..posto ih oni hvale a narocito RTCG..u RTCG.. ne prolaze komentari..ako se napise nesto kriticno.i otvoreno..bez vrijedjanja..Mora se raditi..i misliti kao i oni..Moji komentari su direktni-otvoreni..i pisem kakva je momentalno stanje..to ne prolazi..no nas Crnogorce nazivaju fasistima..koji branimo CG..od fasista..Mijenjaju namjerno teze ..kako bi zbunili javnost..a i EU..
Pisite gospodi EK..ovu sramotnu poruku..posto ih momentalno hvale..

Neki
25.10.2021-11:55 11:55

NIKO I NISTA BEZ LAPRDUSA NIJE VRIJEDNA KOMENTARA..

Naroz
25.10.2021-15:31 15:31

Ostajem pri prethodnom iskazu; psihotična skorupača! Koja je plakanje na ramenima funkcionera DPS-a, zamijenila bljuvanjem svetosavske vatre sa proplanaka ravne gore.

Rog
25.10.2021-17:31 17:31

Debelguza, ajde se malo smiri.
Nijesmo svi svetosavci iz tvojih litijaških redova niti ćemo to ikada biti.
Tišina,umišljena intelektualko.
Mnogo si nesimpatična.
Bez pokrića dižeš repicu.

Crnac
25.10.2021-21:46 21:46

Necu ni dami plati