Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Fotografija finske premijerke bez brushaltera podijelila javnost

Veliki broj njenih pristalica, posebno žena, vrlo brzo je počeo da postavlja fotografije u sličnim odjevnim kombinacijama bez grudnjaka, uz haštag „Ja sam sa Sanom“ (#imwithsanna)

Finska premijerka Sana Marin (34) dospjela je na naslovne strane nacionalnih medija prethodnih dana zbog nečega što i nema mnogo veze sa političkim odlukama koje pravi. Njena odluka da za Trendi magazin pozira u elegantnom blejzeru sa dubokim dekolteom bez košulje ili grudnjaka ispod podijelila je finsku javnost.

Fotografija je izazvala je žustre polemike o doličnosti njenog izbora garderobe.

Na društvenim mrežama uslijedila je lavina kritika, a veliki broj korisnika istakao je da je odluka da se fotografiše za magazin bez grudnjaka krajnje neprikladna za osobu na njenom položaju.

Osim toga, brojne kritike odnosile su se i na činjenicu da je fotografija napravljena u zvaničnoj rezidenciji predsjednice finske vlade.

Ipak, mnogi su ustali u odbranu Sane Marin, ističući da izbor garderobe uopšte nije bio neukusan i da pokazuje njenu ljepotu, snagu i nezavisnost.

https://www.instagram.com/p/CGUkjsGBSoW/?utm_source=ig_web_copy_link

Veliki broj njenih pristalica, posebno žena, vrlo brzo je počeo da postavlja fotografije u sličnim odjevnim kombinacijama bez grudnjaka, uz haštag „Ja sam sa Sanom“ (#imwithsanna).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve