Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Mandić: Članstvo u EU glavni spoljnopolitički cilj Crne Gore

Mandić je, kako je saopšteno iz Skupštine, predsjednika Hala-ahu upoznao o napretku koji Crna Gora postiže na putu ka učlanjenju u EU, ističući borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić susreo se danas u Palma de Majorci – Španija, tokom Konferencije predsjednika parlamenata zemalja članica EU, sa Jusijem Hala-ahom, predsjednikom Parlamenta Finske.

Mandić je, kako je saopšteno iz Skupštine, predsjednika Hala-ahu upoznao o napretku koji Crna Gora postiže na putu ka učlanjenju u EU, ističući borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

“Mandić je apostrofirao promjene na čelnim pozicijama u tužilaštvu i sudstvu. Mandić je podvukao da je članstvo u Evropskoj uniji glavni spoljnopolitički cilj Crne Gore i da je naša zemlja u proteklih 6 mjeseci postigli izuzetno mnogo na tom putu”, navodi se u saopštenju.

Predsjednik Parlamenta Finske je rekao da Finska svim srcem podržava članstvo Crne Gore u Evropskoj uniji i da će Crna Gora u toj zemlji uvijek imati iskrenog partnera u svim oblastima od obostranog interesa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bavkovic E.
22.04.2024-18:15 18:15

Sa kokardom u Evropu?!? Daj Boze!!!