Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Dejo: Parižani pobeđuju Bajern 3:2

Razlog zbog kojeg Dejo favorizuje “svece” su napadači kluba iz glavnog grada Francuske.

Dejan Savićević je prognozirao pobjedu Pari Sen Žermena rezultatom 3:2 u finalu Lige šampiona protiv Bajerna.

Savićević, Foto: Fscg.me

Razlog zbog kojeg favorizuje “svece” su napadači kluba iz glavnog grada Francuske.

“Nejmar i Mbape su majstori, zaista posebni u fudbalskom carstvu! Ili će biti veliki broj golova, ili ih uopšte neće biti“, rekao je Savićević za Sport Klub.

Kvaliteti Bajerna su isto veliki.

“Krasi ga timska igra, u naletu je, raznio je Barselonu, izbacio i Lion, mada, ko zna kako bi se okončao okršaj sa francuskim sastavom da kod 0:0 nije, u dva maha, bio miljenik sreće. Rekoh maloprije koga volim da gledam u Pari Sen Žermenu, reći ću vam i koga volim da gledam u Bajernu. Levandovski je ispred svih. Za koplje. Vratio se Miler, dopada mi se lijevi bek Dejvis, komplimenti i Gnabriju, dvostrukom strijelcu u polufinalu… Odbrana ne uliva sigurnost, eto šanse za Pari Sen Žermen. I pored toga, blaga, blaga, samo blaga prednost Parižana”.

U finalu je rezultat važniji od igre.

“Nekad i ne mora da se igra lijepo, ali može da se trijumfuje. Primjer Zvezde, koja je, ipak, cijeneći kompletan put do pehara apsolutno zaslužila šampionsku krunu. Da li će Pari Sen Žermen i Bajern da igraju lijepo? Mogu samo da priželjkujem da oči budu pune. Bitno je kako se otvori utakmica, bitni su uvodni minuti… Ako tada padne gol, vjerujem da ćemo da prisustvujemo spektaklu. Ne odustajem od prvobitne prognoze – 3:2 za Pari Sen Žermen“, zaključio je Savićević.

PSŽ i Bajern će se za evropsku titulu boriti sjutra od 21 sat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve