Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Nepismeni svetosavci i PROMO-pranje (4): Ima li lijeka za zatucanost Amfilohijevih neznavenika?

Portal Aktuelno više nema namjeru da svetosavskim neznavenicima pokušava da po ko zna koji put objasni gdje su prekršili zakon, jer je očigledno da nemaju intelektulanih kapaciteta, ili jednostavno ne žele da razumiju ono što je svima jasno - da su uzurpatori državnog zemljišta umješani u kriminalne radnje

Svetosavski hajduci i ponajbolji puleni Amfilohijeve škole otimačine, uzurpatorska braća Nebojša i smijenjeni predsjednik opštine Budva Marko Bato Carević, očigledno ne žale novac za promovisanje svojih pravno neutemeljenih i očigledno malicioznih stavova. Oni su se po četvrti put polupismenim promo sadržajem obratili javnosti preko reketaškog medija Vijesti koji im je, uz ograđivanje od sadržaja i “simboličnu” novčanu nadoknadu, dao neograničen prostor da kukumavčenjem, neosnovanim optužbama i morbidnim pričama o svetosavskom poštenju pokušaju da prikriju svoje kriminalne radnje i otimačinu državnog zemljišta.

Plaža Ploče

Nakon što su Carevići u prethodnim PROMO kuknjavama svoj očaj i bijes zbog toga što su im uzurpatorske radnje privedene kraju, usmjerile na portal Aktuelno, njegovu vlasničku strukturu i Morsko dobro, na red su došli i sudovi. U posljednjem patetičnom pokušaju PROMO-pranja u reketaškim Vijestima, Carevići ispoljavajući svoju nemoć pred konačnim suočavanjem sa zakonom, osporavaju legitimne sudske odluke!? Cijeli tekst se zasniva na pričama “rekla kazala”, a “vrsni pravnici” Carevići svo vrijeme podučavaju sudove kako je “trebalo ovo, a ne ono preduzeti”! Tu su naravno i neizostavne teorije zavjere o “pritiscima na sudove” iako su Carevići jedini koji pritiskaju zvanične institucije i to preko medija koji je specijalizovan za takve poduhvate.

Da, sudski organi bi zasigurno trebalo da poslušaju savjete “pravnih znalaca” čija se elementarna pismenost dovodi u pitanje.

Podsjetimo, Carevići su preko promo sadržaja prethodnih dana pokušali da uvjere javnost u opravdanost svojih teorija zavjere, pokazujući priličnu nepismenost i bahatost u komunikaciji sa javnošću, ali i u obraćanju Javnom preduzeću za upravljanje Morskim dobrom. Ipak, činjenice su neumoljive i kristalno jasne – Carevići su od 2002. zauzeli dio crnogorske obale i posljednjih dana su u panici jer je Morsko dobro konačno objavilo tender za zakup kupališta.

foto printscreen

Portal Aktuelno više nema namjeru da svetosavskim neznavenicima pokušava da po ko zna koji put objasni gdje su prekršili zakon, jer je očigledno da nemaju intelektualnih kapaciteta, ili jednostavno ne žele da razumiju ono što je svima jasno – da su uzurpatori državnog zemljišta umješani u kriminalne radnje.

Umjesto toga javnosti ćemo na slikovitom primjeru internet prezentacije Plaže Ploče, ukazati na način na koji Carevići pristupaju svojim pravnim i poslovnim poduhvatima. Upravo ono što smo otkrili dokazuje totalnu nepismenost, ali i vrlo problematičan način prezentacije kupališta koje je popularno posebno među mlađom populacijom.

U vrijeme pisanja ovog teksta (nedjelja veče), posjetili smo prezentaciju plazaploce.com i klikom na opciju KONTAKT vidite šta smo dobili – nepismeni, teško razumljivi verbalni haos nasumično razbacanih riječi, pun štamparskih grešaka. A zamislite na šta bi to ličilo da se ne radi o zvaničnoj prezentaciji…

Ovaj banalni primjer ukazuje na to da Carevići nijesu kadri da na pismen način sroče jednu kratku prezentaciju za plažu koju su uzurpirali, a kamo li da razumiju kompleksnu pravnu problematiku koja je nastala nakon njihovih ilegalnih uzurpatorskih radnji.

Podsjetimo, u jednom od promo sadržaja Carevići su koristili riječ “satisVakcija”, iako je ispravno satisfakcija. I to je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama, među kojima je dominirao stav, “e ko nam je sve zakupac plaža”.  To su osobe koje nemaju ugovor, a i danas rade kao da su najispravniji.

Bespadežni Carević: ” SatisVakcija”

Carevići su takođe uzurpirali 450.000 kvadrata državne imovine u Krimovici, gdje su sagradili par hiljada kvadrata objekata bez dozvola. To im sve prolazi nekažnjeno od nadležnih organa, posebno od Specijalnog državnog tužilaštva koje još nije preduzelo konkretne korake. A to se očekuje, jer Carevići posljednjih mjeseci napadaju i zgradu opštine, sprječavaju nadležne organe da obave službene poslove. Kome bi to bilo dozvoljeno da radi u Crnoj Gori, sem njima!?

Da li samoproklamovani tajnovidac i epidemiolog Milivoje “Polakote” Katnić štiti svog poznanika Carevića: “I zbog toga su neki zagazili đe nijesu trebali”, “Trgujem po pjaca”

I ovoga puta Portal Aktuelno će podsjetiti na sve ilegalne radnje i afere vezane za budvanske uzurpatore:

Ista meta isto odstojanje: Carevići uzurpirali Ploče i Krimovicu, napadaju zgradu Opštine, Tužilaštvo ne vidi problem

Ko je moćniji Carević ili država: Tender za plažu Ploče u sred ljeta, dokumentacija pod provjerom, zašto ćuti Tužilaštvo?

Dat nalog Inspekciji “plaži Ploče ZABRANITI RAD”: Carević dva ljeta bez ugovora, na potezu Tužilaštvo

Afera “Asfalt-beton”: Hoće li Tužilaštvo popustiti pred hajdukom Carevićem?

Formiran predmet protiv Carevića: Da li će tužilaštvo popustiti pred uzurpatorom državne imovine?

Na zahtjev čitalaca portala Aktuelno ponovljamo video na kojem se vidi da se na plaži Ploče kliče “Kosovu” i “Caru Lazaru”.

U.P.A.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve