Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Bulatović pozvao na nastavak litija

Poslanik DF-a Predrag Bulatović kazao je, tokom rasprave u Skupštini, da je DPS partija koja, kako je rekao, gazi svim raspoloživim sredstvima, golom silom protiv Ustava, da epidemiju iskoristi u svoje svrhe

U DF u smatraju da socijalna distanca, kao mjera NKT-a, predstavlja uvođenje represije nad građanima, čiji je krajnji cilj zabrana llitija.

Poslanik DF-a Predrag Bulatović kazao je, tokom rasprave u Skupštini, da je DPS partija koja, kako je rekao, gazi svim raspoloživim sredstvima, golom silom protiv Ustava, da epidemiju iskoristi u svoje svrhe.

“Uvedena je tzv. kategorija socijalne distance na bazi straha za zdravlje građana. Socijalna distanca predstavlja uvođenje represije nad građanima sa jednim jedinim ciljem, da jedni sa drugima, čak i u porodici široj ne možemo da komuniciramo, do onoga što je suština čitave priče, socijalna distanca i maske, koje hoće da nam stave, su tortura nad građanima sa jednim jedinim ciljem. Cilj je da se zaustave javna okupljanja. Obustavljanje javnog okupljanja je obustavljanje političkog života i njegovo svođenje na cenzurisani parlament i medije koje DPS kontroliše, da se zaustavi izborna kampanja i mogućnost da komuniciramo sa pristalicama. Na kraju, centralno pitnje je, da se zaustave litije”, kazao je Bulatović.

Bulatović je ponovio i poziv koji se već čuo iz klupa DF-a:

“Poziv koji je uputio juče Milan Knežević, a ja ga obnavljam, ali ne samo mitropolitu Amfilohiju nego i gospodinu Joanikiju i Epskopskom savjetu da se nastavi sa litijama”, rekao je Bulatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve