Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Roganović: Na EP ćemo putovati bez pritiska

Iz RSCG je saopšteno da će Simić, Lipovina i Čavor stići 30. decembra, kao i da je selektor odlučio da sa ekipom budu i svi ostali igrači koji su na širem spisku

Rukometaši Crne Gore počinju operaciju “EURO 2020”. “Lavovi” će danas (18h) u dvorani Verde odraditi prvi trening u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje se od 10. do 26. januara održava u Austriji, Švedskoj i Norveškoj.

Rukometaši, Foto: RSCG

A, dan prije početka priprema selektor Zoran Roganović saopštio je konačni spisak od 16 igrača koji će predstavljati našu državu na šampionatu Starog kontinenta. On se odlučio za provjerene snage, pa su na spisku: Nebojša Simić, Mile Mijušković, Miloš Vujović, Aleksandar Bakić, Stevan Vujović, Vasko Ševaljević, Miloš Božović, Božo Anđelić, Vladan Lipovina, Stefan Čavor, Branko Vujović, Mirko Radović, Marko Lasica, Nemanja Grbović, Branko Kankaraš, Nebojša Simović.

“Jedva čekam da se okupimo i počnemo da radimo. Imamo sitnijih problema sa povredama, ali su rješivi do početka šampionata Evrope. Drago mi je da su igrači vodili računa o sebi i svom tijelu, tokom klupskih obaveza, drago mi je što su ispoštovali plan i program rada koji su dobili tokom EHF nedjelje kada smo odradili neophodna merenja”, rekao je Roganović.

Iz RSCG je saopšteno da će Simić, Lipovina i Čavor stići 30. decembra, kao i da je selektor odlučio da sa ekipom budu i svi ostali igrači koji su na širem spisku.

“Na EP ćemo putovati bez pritiska. Ne treba nam euforija, a vidim da se polako pojavljuje. Već se priča o drugoj fazi takmičenja, kvalifikacijama za OI. Naš cilj je bio i ostao isti da obezbijedimo kontinuitet učešća na velikim takmičenjima, zaključno sa OI u Parizu”, rekao je Roganović.

IzvorRSCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve