Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Dosadašnji kandidati za predsjednika zanimljivi, mogu računati na našu podršku

''Moj stav je poznat - najvažnije je da dobijemo građanskog i evropskog predsjednika i da ima mnogo bolju saradnju sa Vladom''

Kontroverzni premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je da će u toku naredne sedmice imati sjednice partijskih organa GP URA na kojima će zauzeti stav o predstojećim predsjedničkim izborima.

”Naša centralna preokupacija je rad Vlade, ali ne potcjenjujemo predsjedničke izbore koji su jako važni. Moj stav je poznat – najvažnije je da dobijemo građanskog i evropskog predsjednika i da ima mnogo bolju saradnju sa Vladom”, rekao je Abazović novinarima u Ulcinju.

Načelno, kako je rekao, svi dosadašnji kandidovani su zanimljivi i da među njima postoje ljudi koje bi vrlo rado vidio na poziciji predsjednika države.

”Na neki način i Milojku Spajiću pružamo podršku, ali to se ne odnosi striktno na njega, već i na ostale kandidate koji imaju građansku orijentaciju”, rekao je Abazović.

Sjutra je, kako je rekao, Dan D vezano za Ustavni sud.

”Najvažnije je da dobijemo četiri kredibilne sudije”, naglasio je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kaca
31.01.2023-14:57 14:57

To nije prava vlada o kojoj ti pricas ,niti si ti pravi premijer.Smijenjeni ste odavno.Poslije parlamentarnih izbora tvoje misljenje vise nece biti uopste vazno,jer necete preci cenzus.Koliko si ti Evropejac ,toliko su ova dva kandidata gradjanski orjentisana.

klementina
31.01.2023-15:13 15:13

Najbolje bi bilo da se ti ”SAMOSVJESNO” UDALJIŠ s’ pozicije za koju do kraja života ne bi dobio šansu da ti je nije pružio G-din Đukanović, ali tebe ne smeta da ga OLAJAVAŠ na sva zvona.pri čemu si zaboravio da mali ne mogu nauditi VELIKIMA