Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Zeta u Andori: Na pobjedu u evropskoj premijeri

Zeta večeras (20.00) u Andori igra protiv domaćeg Engordanija u pretkvalifikacijama za Ligu Evrope. “Vukovi” se nadaju prolazu dalje u svojoj jubilarnoj 10. sezoni u Evropi…

Prvi šampion nezavisne Crne Gore je bio negativan na testu za virus korona po dolasku u Đironu čarter letom iz Golubovaca, do Andore je stigao autobusom, a sinoć kasno je odradio trening gdje je trener Dejan Roganović dodatno uigrao ekipu.

Zeta i Sutjeska, Foto: Reprezentacija.me

Zeta večeras (20.00) u Andori igra protiv domaćeg Engordanija u pretkvalifikacijama za Ligu Evrope.

“Vukovi” se nadaju prolazu dalje u svojoj jubilarnoj 10. sezoni u Evropi…

“Utakmica će sigurno da bude tvrda, ali vjerujem da možemo da prođemo dalje. Naš cilj je da ostvarimo pobjedu i da prođemo u 1. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope”, rekao je Aleksandar Milić za Dnevne novine.

Engordani je posljednji meč odigrao prije mjesec dana u domaćem prvenstvu je izgubio od Santa Kolome 2:0…

“Gledali smo utakmice protivnika, analizirali smo ga, prihvatamo ulogu blagog favorita i mislim da možemo da napravimo dobar rezultat”, jasan je desni bek koji je nedavno pojačao Golubovčane.

Zeta pred Andoru nije imala baš najbolju uvertiru u 1. kolu Telekom 1. CFL kod kuće je izgubila od Iskre (1:0), koja će u četvrtak takođe u Andori igrati pretkvalifikacije za LE protiv Santa Kolome (19.30).

“Prva utakmica u sezoni je uvijek teška, a mi se još uigravamo, jer je Zeta dosta promijenila ekipu tokom ljeta. Vjerujem da ćemo iz meča u meč izgledati sve bolje, a prava prilika da se pokažemo koliko možemo je Engordani”, jasan je Milić, čiji će trener Roganović na teren poslati vjerovatno sljedeći sastav: Aković Milić, Ceklić, Tuzović, Đinović Milojko, Krstović, Lazar Lambulić Kalezić, Vukčević, Mijat Lambulić.

Zeti će nedostajati Elom Kođo Nijaveđi koji nije dobio vizu za ulazak u Španiju…

“Naravno da će nam nedostajati, jer je jedan od glavnih igrača, ali moramo da pokažemo da možemo da igramo i bez njega. Vjerujem u konačni uspjeh”, podvukao je Milić.

Zeta će u 1. kolu kvalifikacija za LE ukoliko eliminiše Engordani igrati protiv Progresa iz Luksemburga.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve