Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

1. CFL: Ima nade za Zetu

Kroz mnogo problema prolazi Zeta od početka sezone – finansijskih, organizacionih, rezultatskih. Trijumf protiv ekipe kojoj je cilj izlazak u Evropu mogao bi da bude preloman momenat sezone, putokaz za luku spasa

Ima nade za Zetu. ”Vukovi” su prije tri dana ostvarili veliku pobjedu na gostovanju Petrovcu na stadionu ”Mitar Mićo Goliš” (4:2)

Veliku – jer im je tek druga u prvenstvu, prva u gostima i jer su njome prišli pretposljednjoj Podgorici na šest bodova.

– Utakmica je bila vrlo zahtjevna, baš onakva kakvu smo očekivali. Uprkos porazu od Sutjeske, mislim da zbog pobjede nad Petrovcem možemo da kažemo da smo dobro otvorili polusezonu. Vjerujem da ćemo ostati na pobjedničkom kolosijeku, navodi Ognjen Đinović, strijelac trećeg od četiri pogotka ”vukova” u duelu s ”nebo-plavima”.

Kroz mnogo problema prolazi Zeta od početka sezone – finansijskih, organizacionih, rezultatskih. Trijumf protiv ekipe kojoj je cilj izlazak u Evropu mogao bi da bude preloman momenat sezone, putokaz za luku spasa.

– Ovo može biti prekretnica’, rekao je Đinović.

– Dobili smo samopouzdanje i vjerujemo da je moguće nadoknaditi šest bodova zaostatka koliko trenutno imamo za Podgoricom. Vidimo šansu za mjesto u baražu i nećemo se predavati do kraja.

Ekipa Dragoljuba Đuretića u utorak dočekuje Mornar, koji ima slabije rezultate u odnosu na igrački kadar. Zeta nije bez šansi protiv Barana…

– Kao i za svaki, i za naredni meč očekujemo da bude težak. Pred nama je veliki izazov, ali vjerujem da ćemo biti spremni. U Petrovcu smo postigli četiri pogotka, a prije toga smo imali problem sa realizacijom. Očigledno je i to pozitivan signal za naredne utakmice, zaključio je Ognjen Đinović, lijevi bek Zete.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve