Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Vest Hem dolazi u Bačku Topolu, ili gdje Vučić odluči

Najveće ime ove sezone u Ligi Evrope je engleski i evropski velikan Liverpul, a njegovi rivali u grupi biće LASK, Union Sen Žiloaz i Tuluz.

Srpski vicešampion TSC dobio je danas na žrijebu u Nionu izuzetno tešku grupu u kojoj su Vest Hem. Olimpijakos i Frajburg i utisak je da će u tako jakoj konkurenciji teško osvojiti neki bod.

Najveće ime ove sezone u Ligi Evrope je engleski i evropski velikan Liverpul, a njegovi rivali u grupi biće LASK, Union Sen Žiloaz i Tuluz.

Prošlosezonski pobjednik Lige konferencija Vest Hem, Olimpijakos i Frajburg su redom vjerovatno svi klubovi koje je TSC-a iz Bačke Topole želio da izbjegne, tako da tim našeg reprezentativca Marka Rakonjca ima težak zadatak ispred sebe.

O tome gdje će fudbaleri Vest Hema, i na primjer Olimpijakosa, igrati protiv TSC-a odlučiće vjerovatno predsjednik svega i svačega u Srbiji…

Karabag, naših Marka Vešovića i Marka Jankovića, na žrijebu je dobio jednog velikana Bajer iz Leverkuzena, dok bi sa skandinavcima Moldeom i Hakenom mogao da se bori za evropsko proljeće.

Liga Evrope, žrijeb za grupnu fazu

Grupa A: Vest Hem, Olimpijakos, Frajburg, TSC Bačka Topola

Grupa B: Ajaks, Olimpik Marsej, Brajton, AEK Atina

Grupa C: Rendžers, Betis, Sparta Prag, Aris Limasol

Grupa D: Atalanta, Sporting Lisabon, Šturm, Rakov

Grupa E: Liverpul, LASK, Union Sen Žiloaz, Tuluz

Grupa F: Viljareal, Ren, Makabi Haifa, Panatinaikos

Grupa G: Roma, Slavija Prag, Šerif, Servet

Grupa H: Bajer Leverkuzen, Karabag, Molde, Haken

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve