Nedjelja, 26 Maja, 2024
Rubrika:

Uoči derbija slavili i Otrant i Bokelj: Ulcinjani na plus dva, Beranci otpisani, Kom i Internacional čeka velika borba do kraja

Slavio je i Bokelj, i to na gostovanju Beranama, rezultatom 1:2 (0:1)

Fudbaleri Otranta će veliki derbi sezone, koji slijedi za sedam dana, dočekati uz dva boda više od Bokelja. To je epilog 33. kola Druge CFL, nakon kojeg su u borbi za opstanak bodovno izjednačeni Kom i Internacional, a sada je i potpuno izvjesno da će ekipa Berana sljedeće sezone igrati u Trećoj CFL.

U lijepom ambijentu, pred oko 1.000 gledalaca na Velikoj plaži, Otrant je bez većih problema slavio nad Komom, rezultatom 3:0 (3:0).

Ulcinjani su krenuli silovito i pitanje pobjednika bilo je riješeno već nakon 40. minuta – do tada su mrežu Podgoričana pogađali Burzanović, Rudović i Marstijepović.

Slavio je i Bokelj, i to na gostovanju Beranama, rezultatom 1:2 (0:1).

Kotorani su poveli pogotkom Pajovića iz penala u 37. minutu, a poravnao je Kuč na startu drugog dijela. Bokelj je do novog vođstva stigao u 57. minutu – strijelac je bio Muković.

Sa Komom je tako nakon ovog kola bodovno izjednačen Internacional, koji je u Golubovcima podijelio bodove sa Lovćenom – 1:1 (0:0).

Gosti su do vođstva stigli u 48. minutu golom Bracanovića, ali je samo minut kasnije poravnao Omori.

Sastav Grblja je u Radanovićima bio bolji od Igala, rezultatom 1:0 (0:0). Domaćin je poveo u 53. minutu, a strijelac je bio Vukoje.

Rezultati:

Otrant – Kom 3:0

Internacional – Lovćen 1:1

Grbalj – Igalo 1:0

Berane – Bokelj 1:2

Podgorica – Iskra (u toku)

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve