Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

Windows kopiranje pomoću AI

Nova funkcija može pomoći ljudima da ubrzaju svoje radne tokove radeći stvari kao što su kopiranje koda na jednom jeziku i lijepljenje na drugi, iako njeni najbolji trikovi zahtijevaju OpenAI API kredite

Microsoft dodaje novu funkciju naprednog lijepljenja u PowerToys za Windows 11 koja može da konvertuje vaš sadržaj međuspremnika u hodu uz moć vještačke inteligencije. Nova funkcija može pomoći ljudima da ubrzaju svoje radne tokove radeći stvari kao što su kopiranje koda na jednom jeziku i lijepljenje na drugi, iako njeni najbolji trikovi zahtijevaju OpenAI API kredite.

Napredno lijepljenje je uključeno u PowerToys verziju 0.81 i, kada je omogućeno, može se aktivirati posebnom komandom tastera: Windows taster + Shift + V. To otvara prozor naprednog lijepljenja koji nudi opcije konverzije lijepljenja uključujući običan tekst, markdovn i JSON.

Ako omogućite Paste vith AI u podešavanjima Advanced Paste, takođe ćete vidjeti OpenAI prompt gdje možete da unesete konverziju koju želite — sažeti tekst, prevode, generisani kod, prepisivanje iz opuštenog u profesionalni stil, Ioda sintaksu ili bilo šta drugo možete misliti da tražite.

Međutim, postoje preduslovi za korišćenje ove funkcije. Moraćete da dodate OpenAI API ključ u PowerToys i moraćete da kupite kredite za svoj OpenAI nalog ako ih nemate. (API krediti se razlikuju od plaćenog ChatGPT naloga.)

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve