Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Tonali suspendovan 10 mjeseci, Njukasl zaprijetio Milanu

Italijanski mediji tvrde da je Tonaliju i zvanično određena kazna po kojoj će mu biti zabranjeno bilo kakvo učešće na terenu u narednih 10 mjeseci. Osim toga, on će morati dodatnih osam mjeseci da nastavi sa rehabilitacijom zbog problema zavisti od kockanja

Fudbalski klub Njukasl zaprijetio je Milanu višemilionskom tužbom zbog suspenzije za fudbalera engleske ekipe Sandra Tonalija nakon što je priznao da se svojevremeno kladio na utakmice u kojima je igrao.

Vezista Njukasla i italijanske reprezentacije Sandro Tonali suspendovan je na 10 mjeseci zbog učešća u ilegalnom klađenju.

Italijanski mediji tvrde da je Tonaliju i zvanično određena kazna po kojoj će mu biti zabranjeno bilo kakvo učešće na terenu u narednih 10 mjeseci. Osim toga, on će morati dodatnih osam mjeseci da nastavi sa rehabilitacijom zbog problema zavisti od kockanja.

U prevodu, Tonali će biti suspendovan do septembra naredne godine, što znači da neće igrati do kraja ove sezone, na EP u Njemačkoj, kao i na startu naredne.

Očekuje se da nešto blažu kaznu dobio Nikolo Fađoli, koji se takođe kladio na sve moguće sportove na platformama za ilegalno klađenje.

Tonalijevi advokati pregovaraju o kazni, a 23-godišnji fudbaler mogao bi da bude suspendovan od 10 do 12 mjeseci. Fudbaler bi, da je odlučio da ne sarađuje, mogao da bude suspendovan i do tri godine.

Njukasl je zaprijetio višemilionskom tužbom Milanu kada suspenzija fudbaleru stupi na snagu, pošto su u klubu ljuti jer su upravo milanskom klubu u julu platili 70 miliona eura za Tonalija, a sada neće moći da igra.

Tonalijeva plata od oko osam miliona eura po sezoni će biti suspendovana.

To je u suprotnosti sa slučajem fudbalera Juventusa Nikole Fađolija, koji je takođe suspendovan zbog klađenja.

Torinski klub je uprkos suspenziji od sedam mjeseci odlučio da isplaćuje platu fudbaleru i dozvolio mu je da trenira sa prvim timom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve