Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Tomić o interesovanju Olimpijakosa: Fokusiran sam na Zvezdu

Grčki "Sport24" naveo je da Tomić, bivši košarkaš i pomoćni trener Olimpijakosa, želja atinskog velikana za rješenje na klupi narednog ljeta, nakon što je nedavno otkaz dobio Dejvid Blat i kao privremeno rješenje postavljen pomoćnik Kestutis Kemzura

Grčki mediji prenijeli su da Olimpijakos od sljedećeg ljeta želi da dovede trenera Crvene zvezde Milana Tomića, koji je odmah reagovao i demantovao takvu mogućnost u ovom trenutku.

Foto: Novosti.rs

Tomić je poručio da je maksimalno fokusiran na obaveze u Zvezdi i da nema namjeru da se bavi spekulacijama i “novinarskim glasinama”.

“Trener sam Crvene zvezde, maksimalno fokusiran i okrenut narednim obavezama i utakmici Evrolige protiv Fenerbačea, koja nas očekuje već za dva dana. Zato bih iskoristio ovu priliku da pozovem sve naše navijače da dođu u velikom broju u “Arenu” i podrže nas u važnoj utakmici za Crvenu zvezdu” rekao je Tomić za klupski sajt.

Grčki “Sport24” naveo je da Tomić, bivši košarkaš i pomoćni trener Olimpijakosa, želja atinskog velikana za rješenje na klupi narednog ljeta, nakon što je nedavno otkaz dobio Dejvid Blat i kao privremeno rješenje postavljen pomoćnik Kestutis Kemzura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve