Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

TOLIKO PUTA VIĐENO: Crvena zvezda opet počela sa pritiscima i saopštenjima

Još jedno medijsko obraćanje Nebojše Čovića pred važne utakmice sa ciljem vršenja pritiska na sudije i kompletnu organizaciju Admiralbet ABA lige.

Prvi meč polufinala plej-ofa između Crvene zvezde i Budućnosti igra se u nedelju (19.30) u “Pioniru”, a prije tog meča stiglo je po tradiciji novo saopštenje beogradskog kluba.

Još jedno medijsko obraćanje Nebojše Čovića pred važne utakmice sa ciljem vršenja pritiska na sudije i kompletnu organizaciju Admiralbet ABA lige prenosimo u cijelosti.

” Ponovo očekujemo razne zamke na putu i u borbi za titulu. Koliko one mogu da budu velike vidjeli smo tokom ligaškog dijela jednog drugog takmičenja, gdje smo na više načina saplitani pogrešnim odlukama kojima smo ostajali bez pobeda, raznim zabranama, finansijskim opstrukcijama, kao i kaznama u nameri da ne završimo u četvrtfinalu.

To u ovom takmičenju nećemo dozvoliti, i kao klub tražimo normalan tretman u kome će se na terenu odrediti ko je bolji! Prvu utakmicu polufinala ABA lige u Beogradu i pored više dobronamernih upozorenja sudiće nam slovenačka sudijska trojka: Saša Pukl, Damir Javor i Sašo Petek. Ako neko nije informisan i nekome nije jasno Crvena zvezda poziva sve naše pristalice da dođu u nedelju uveče u halu ‘Aleksandar Nikolić’, ispune je i pruže veliku podršku našem timu u nastojanjima da polufinalnu seriju otvori pobedom”, kaže se u saopšenju Crvene zvezde koja prije svake važne uakice a razne načine vrši pritisak na sudie, rivale i kopletnu organizaciju takmičenja.

Drugi meč u polufinalnoj seriji igraće se 23.maja u “Morači”, a u finale ide tim koji prvi dođe do dvije pobjede.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve