Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Tivćani večeras pišu istoriju, Petrovac prvi rival debitanta

Arsenal je spreman za istorijsku sezonu – prvi put Tivćani će igrati u elitnom rangu, a baš zbog toga večerašnji duel protiv Petrovca je poseban za ovaj klub

Arsenal je spreman za istorijsku sezonu – prvi put Tivćani će igrati u elitnom rangu, a baš zbog toga večerašnji duel protiv Petrovca je poseban za ovaj klub.

– Počinje neka nova istorija Arsenala. Nakon sjajnih mečeva baraža zasluženo smo u eliti i sigurno da sa mnogo motiva ulazimo u novu sezonu. Ne prijetimo, ali isto tako nećemo se predati unaprijed. Siguran sam da ova ekipa može mnogo i zbog toga bi bilo jako važno kada bi već u prvom kolu ostavili dobar utisak, jer dobar start znači dodatnu psihološku snagu. Petrovac je bitno promijenio ekipu, sigurno će imati velike ambicije, ali vjerujemo u sebe – naglasio je Dejan Pepić, ofanzivac Arsenala.

Petrovac u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama, kao ekipa koja iz sjenke može da napadne mjesto u Evropi.

,,Nebo-plavi“ su doveli kvalitetne igrače, a trener Mladen Lambulić trudio se da sve to uklopi do početka lige.

Došao je trenutak da se vidi koliko Petrovčani stvarno mogu…

– Imamo iskustvo prvoligaških utakmica, a na to smo nadovezali dobru ekipu. Sa igračima koje imamo – pobjeda će biti cilj u svakom meču. Napravili smo homogenu grupu, a mi iz stručnog štaba radili smo na zbližavanju fudbalera. Za sada sve ide kako treba, a iskreno se nadam da će i prvenstvo početi u pozitivnom ritmu za nas. Respektujemo svakoga, ali cijenimo sebe – poručio je Lambulić, koji nastavlja:

– Arsenal je debitant u elitnom društvu i još uvijek je pod euforijom. Ako to kanališemo na pravi način, a odigramo kako možemo – rezultat neće izostati. Svi naši igrači su prošli pripreme i konkurišu za mjesto u timu. Kada imate 22 momka koji u svakom trenutku zaslužuju da igraju, onda to nijesu slatke muke za trenera, nego glavobolja. Nadam se, ipak, da ću pogoditi sa izborom startnih 11 i da ćemo ostvariti cilj, a to je trijumf na premijeri – kazao je Lambulić.

Dvoboj na stadionu pod Vrmcem zakazan je u 21 čas.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve