Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Terzić, opet, lagao, Barak Bahar angažovao advokata i pisao UEFA

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je po ko zna koji put obmanuo svekoliku zvezdašku javnost.

Izraelski stručnjak Barak Bahatr tužiće Crvenu zvezdu, zbog nezakonitog otkaza, i već je angažovao advokata, koji je poslao pismo UEFA.

Nakon poraza od Partizana u 171. vječitom derbiju izraelski stručnjak je još isto veće dobio otkaz, a generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je po ko zna koji put obmanuo svekoliku zvezdašku javnost, zaboravljajući da se ne radi o srpskim stručnjacima Milojevićima i Božoviću, već o strancu.

“Barak je bio vrlo korektan, nije hteo ono što nije zaradio. Dogovor je da mu se isplati ova polusezona do kraja i da mu se daje plata dok ne nađe posao. On je vrijedan čovjek koji želi da radi i ubrzo će vjerovatno pronaći klub”, rekao je nakon derbija Terza, i slagao, a da pri tom nije ni trepnuo.

Svekolikoj zvezdaškoj javnosti i srpskim sportskim novinarima pod kontrolom Crvene zvezde nije bilo nimalo čudno što takvu izjavu nije potvrdio Bahar, i što Terzić nije imao nijedan dokument koji potvrđuje njegove, ispostavlja se, po ko zna koji put, laži.

U svakom slučaju, Bahar i njegovi pomoćnici, angažovali su advokata i upoznali UEFA sa svojim potraživanjima i činjenicom da su iz Crvene zvezde otpušpteni na nezakonit način.

UEFA je obavještena da Bahar i njegovi pomoćnici nijesu postigli nikakav dogovor o isplati zaostalih plata i da im Crvena zvezda duguje novac. Činjenica da je Terzić još jednom lagao može samo da bude otežavajuća okolnost i u tom slučaju Crvenu zvezdu ovog puta ne može zaštiti čak ni čelnik balkanizovane evropske kuće fudbala Aleksandar Čeferin, koji je inače intimus beogradskog fudbalskog podzemlja.

U slučaju Bahara neće biti samo nadležna UEFA već i više instance, sudovi kao i FIFA u kojima Crvena zvezda nema tako jake veze…

Prema pisanju i zraelskog “Sport 5” Bahar i njegovi pomoćnici tražiće zbog duševnih bolova nadoknadu štete, ali i isplate punih plata do isteka ugovora od tri godine.

U Crvenoj zvezdi očigledno misle da je dovoljna medijska kampanja plaćenih beogradskih novinara da bi se javnost ubjedila u ispravnost njihovih odluka, ali se Bahar pokazao kao mnogo tvrđi orah od onog što su Terzić i njegovi sljedbenici pretpostavljali.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve