Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Sutjeska spremna za Klasvik

Duel sa timom sa Farskih ostrva za Nikšićane stiže nakon solidnih partija, ali poraza od favorizovanog Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Sutjeska će igrati protiv Klasvika večeras prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencije.

Duel sa timom sa Farskih ostrva za Nikšićane stiže nakon solidnih partija, ali poraza od favorizovanog Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

“Očekujem da budemo spremni i sa više energije i više prostora prema naprijed ugrozimo protivnika i stvorimo situacije iz kojih bi uspjeli da povedemo i ostvarimo pobjedu. Oni su pokazali disciplinu u igri, igraju sa više taktičkih varijanti, dosta su fleksibilni, nekoliko godina su zajedno , pa je njihov kvalitet uigranost, to su neke pozitivne stvari, ali ima i dosta naših prednosti, prije svega smatram da smo igrački, pojedinačno, kvalitetniji tim”, smatra prvi strateg Milija Savović.

Klaksvik je šampion Farskih Ostrva, u kvalifikacijama za Ligu šampiona mnogo je namučio norveškog prvaka, ekipu Bodo Glimta koju je savladao (3:1) na svom terenu.

“Ekipa Klaksvika pokazala je kvalitet u dvomeču protiv Bodo Glimta, naročito u revanšu gdje su stigli do ubjedljive pobjede. Ne smijemo ih potcijeniti, a problem za nas može biti to što su jos uvijek u takmičarskom ritmu. Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo za meč, vjerujemo u naš kvalitet, i sa maksimalnim pristupom u Podgorici vjerujem da možemo do pobjede koja bi nam olakšala posao u revanšu”, kaže lijevi bek našeg prvaka Nikola Stijepović.

Meč se igra na DG Areni od 21 sat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve