Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Sutjeska protiv Kosmosa, Arsenal sa Alaškertom

Sutjeska je u prvoj utakmici domaćin, dok je Arsenal gost. Prvi mečevi igraju se 13, a revanši 20. jula.

Fudbaleri vicešampiona Crne Gore, Sutjeske, igraće u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Kosmosa iz San Marina, dok Arsenal na evropskoj sceni debitovati protiv Alaškerta iz Jermenije, odlučeno je danas žrijebom u Nionu.

Serijom neuspjeha u prethodnim učešćiima u evropskim kupovima, srozan je rejting našeg fudbala tako da je sada San Marino jedina zemlja koja na UEFA rejting listi ima lošiji koeficijent od Crne Gore, koja je sada na 54. mjestu.

Sutjeska je u prvoj utakmici domaćin, dok je Arsenal gost. Prvi mečevi igraju se 13, a revanši 20. jula.

Sutjeska je prije dvije godine u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija eliminisala gruzijsku Gagru, dok je u drugom kolu poražena od izraelskog Makabija iz Tel Aviva.

Nikšićani su prethodne sezone u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisani od Ludogoreca, potom su takmičenje nastavili u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija u kojima je bio bolji Klaksvik sa Farskih Ostrva.

Arsenal prvi put u istoriji igra u evropskim takmičenjima. Tivćani su prethodnu sezonu u Meridianbet Prvoj crnogorkoskoj fudbalskoj ligi završili na trećem mjestu, dok su u finalu Kupa izgubili od Sutjeske.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve