Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Sudija obećao ručak Tošiću ako se ispostavi da nije penal

Potvrda da nije bilo penala je stigla dva dana kasnije, prilikom analiza spornih situacija, ipak kasno za bilo kakvu promjenu.

Jasno je bilo i na stadionu da sudar glavama  Nemanje Tošića i Uroša Spajića i ne može da se okarakteriše kao prekršaj, međutim, nije tako mislio sudija Marko Ivković iz Lajkovca.

Potvrda da nije bilo penala je stigla dva dana kasnije, prilikom analiza spornih situacija, ipak kasno za bilo kakvu promjenu.

“Nije mi teže, a ni lakše poslije potvrde da penal nije opravdano dosuđen. Znao sam i na terenu da nisam napravio prekršaj. Sada se samo javnost uvjerila u to. Jasno je bilo da smo se Spajić i ja sudarili glavama. Žao mi je što nemaju sve ekipe u ovakvim situacijama isti tretman na terenu” kaže Tošić, lijevi bek Čukaričkog.

Tošioć je i u prvom duelu sa Crvenom zvezdom bio krivac za najstrožu kaznu,  tada je takođe dosuđen penal za rivala, poslije njegovog navodnog prekršaja.

“Tačno. Ista situacija mi se desila na našem stadionu jesenas. I tada je sviran penal za Zvezdu, poslije navodnog mog prekršaja. Kasnije se ispostavilo da nije ni bio prekršaj. Krivo mi je jer smo oštećeni kao ekipa, a u oba slučaja nosim epitet tragičara, a nije bilo ništa”.

Tošić je poslije utakmice razgovarao o penalu sa sudijom Markom Ivkovićem koji je pos vemu što se dešavalo na utakmici dobio jasne instrukcije od komesara suđenja i ljudi iz Crvene zvezde kako treba donositi odluke na terenu.

“Pitao sam ga u poluvremenu da mi objasni zašto je svirao penal. Rekao mi je: ‘Veruj bio je, ako se ispostavi da nije, vodim te na ručak’. Eto svi su rekli da nema ni govora o prekršaju. Neću se naravno pojaviti na tom ručku, slobodno vrijeme provodim sa prijateljima”, kazao je Tošić.

Prve utakmice ovog proljećnog dijela Superlige jasno pokazuju da ni VAR kontrola nije prepreka Crvenoj zvezdi da naočigled svih u Srbiji krade i otima bodove i na taj način osvaja titule godinama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve