Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Stevan Jovetić na kraju sezone stavlja tačku na epizodi u Herti

Jedan od najboljih crnogorskih fudbalera u istoriji Stevan Jovetić će na kraju sezone napustiti Hertu i još jednom promjeni sedinu u karijeri, objavio je njemački Bild

Jedan od najboljih crnogorskih fudbalera u istoriji Stevan Jovetić će na kraju sezone napustiti Hertu i još jednom promjeni sedinu u karijeri, objavio je njemački Bild.

Napadač napše reprezentacije došao je iz Monaka u Berlin u ljeto 2021. i potpisao ugovor na dvije sezone, s opcijom produženja, ali do produžetka saradnje neće doći, jer da bi se aktivirala opcija o nastavku saradnje, Jovetić je trebalo da odigra najmanje 45 minuta u 60 odsto prvenstvenih utakmica, ali je Podgoričanin zbog brojnih povreda daleko od tog uslova.

Zbog problema sa butnim mišićem pauzirao je čak četiri mjeseca i odigrao samo 12 od 26 utakmica. Na samo tri igrao je više od 45 minuta.

Do kraja prvenstva ostalo je osam utakmica i jasno je da uslov za aktiviranje opcije o produžetka ugovora ne može biti ispunjen.

Jovetić je ponikao u Mladosti, sadašnjem OFK Titogradu, nakon čega je igrao za Partizan, Fiorentinu, Mančester siti, Inter, Sevilju, Monako i sada Hertu.

Prošle sezone je sa šest pogodaka pomogao berlinskom timu da obezbijedi opstanak u Bundesligi i postao je tek drugi igrač igrač u

istoriji, uz Florija Radućojua, koji je davao golove u svakoj od pet vodećih liga Evrope.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve