Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Stefan Mugoša: Dali smo maksimum

Mugoša je ušao u finišu, kada je Srbija već prelomila meč i nije imao šansi da donese preokret.

Nikola Krstović je dobio prednost u odnosu na iskusnog Stefana Mugošu u jednoj od najvažnijih utakmica u istoriji fudbalske reprezentacije i nije ukazano povjerenje opravdao.

Mugoša je utakmicu počeo sa klupe, iako se čini da bi njegovo iskustvo u napadu mogo značilo, ali je selektor Miodrag Radulović mislio drugačije.

Mugoša je ušao u finišu, kada je Srbija već prelomila meč i nije imao šansi da donese preokret.

„Nismo uspjeli, ali svako je dao 100 odsto mogućnosti. Imamo za čim da žalimo, ali kad izađemo sa terena uzdignute glave, sa saznanjem da smo dali maksimum, možemo samo da čestitamo protivniku i poželimo mu sreću”, rekao je napadač Inčona.

Crna Gora u novembru igra sa Litvanijom kod kuće i sa Mađarskom u gostima.

„Igraćemo do kraja, nećemo se predavati, jer predstavljamo svoju zemlju. Pokušaćemo da se emotivno oporavimo i te posljednje dvije utakmice odigramo što bolje možemo.”

Stevan Jovetić je u Beogradu još jednom pokazap svoju vrhunsku klasu i prelijepim golom izjednačio rezultat na 1:1 i bio stalna opasnost po gol Srbije, ali to ovog puta nije bilo dovoljno.

“Postigli smo gol, odigrali dobro u prvom poluvremenu. Nesvjesno smo se povukli u drugom dijelu i bili smo kažnjeni. Nije se lako braniti protiv Srbije, imaju stvarno dobre igrače i širok roster. Nemam šta da zamjerim ekipi”, istakao je Jovetić.

On kaže da su i pored svega ovo uspješne kvalifikacije, jer nije lako u konkurenciji Srbije i Mađarske izboriti plasman na Evropsko prvenstvo.

“Dobar je ovo uspjeh, možda ljudi nisu realni, ali ukoliko dobijemo Litvaniju i odigramo neriješeno sa Mađarsom, ovo će biti dobre kvalifikacije”, istakao je Jovetić.

Adam Marušić je poručio da je Srbija boljom igrom u nastavku zasluženo stigla do pobjede.

“Uspjeli smo da se vratimo nakon primljenog gola, ali bili su bolji u druogmm dijelu i stigli do pobjede. Ostale su još dvije utakmice, trudićemo se da ih odigramo dobro”, kazao je as Lacija.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve