Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DRITON CAMAJ: Morali smo hrabrije u napadu

Ostaje utisak da je selektor Miodrag Radulović u oba meča protiv Srbije promašio sa postavkama tima i da je baš protiv naših prvih komšija napravio najviše grešaka.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Mađarske u Budimpešti sa 3:1 i još jednom propustila veliku priliku da se plasira na Evropsko prvenstvo.

Crna Gora je na kraju kao trećeplsirana okončala kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, iako je uz malo sreće i u nekim mečevima hrabrosti čak mogla i do prvog mjesta.

Ostaje utisak da je selektor Miodrag Radulović u oba meča protiv Srbije promašio sa postavkama tima i da je baš protiv naših prvih komšija napravio najviše grešaka.

Driton Camaj nakon meča je istakao da je primljeni gol pomrsio konce našoj reprezentaciji.

Driton Camaj

“Čestitam Mađarskoj na plasmanu na Evropsko prvenstvo. Kontroliasli smo dosta utakmicu, do prvog gola, onda ne znam šta se sve izdešavalo, vodili smo, nakon toga Srbija gubi, pa onda mi primamo gol, sve to u nekoliko minuta, imamo plasman, a onda izgubimo utakmicu. Poslije primljenog gola je bilo teže uz ovu atmosferu, mogli smo više, ali ostaje žal” kazao je Camaj.

Crna Gora trebala je da igra hrabrije u napadu, ističe Camaj.

“Mislim da smo trebali da igramo hrabrije naprijed, mislim da imamo kvaliteta pogotovo uz Stevana, sa njim možemo sve, trebalo je da odemo naprijed, postignemo drugi gol i zatvorimo utakmicu. To se nije desilo, primili smo dva brza gola i jednostavno nismo više imali šanse” zaključio je Camaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve