Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Kvalifikacije propuštenih prilika

Odigrala je reprezentacija Crne Gore danas u Budimpešti veoma dobru utakmicu i opet ostala kratkih rukava i bez bodova, iako joj se Mađarska nudila svih 90 minuta, a Bugarska je 20-tak minuta vodila u Leskovcu i stavljala na muke Srbiju.

U istoriji crnogorska reprezentacija nije bila u slabijoj grupi, bez izrazitog favorita, i neke velike selekcije, a opet je ostala kratkih rukava i bez plasmana na Evropsko prvenstvo.

Crna Gora je večeras u Budimpešti poražena sa 3:1 od Mađarske, ali rezultat ne oslikava ni izbliza dešavanja na terenu.

Odigrala je reprezentacija Crne Gore danas u Budimpešti veoma dobru utakmicu i opet ostala kratkih rukava i bez bodova, iako joj se Mađarska nudila svih 90 minuta, a Bugarska je 20-tak minuta vodila u Leskovcu i stavljala na muke Srbiju.

Igrala je Crna Gora sjajno, a Mađarska je sav posao završila u samo dva minuta, tačnije Soboslai, koji je za nekih 100 sekundi stavio u trans navijače na stadionu “Ferenc Puškaš” u Budimpešti.

I nakon vođstva Mađarske Crna Gora je imala fenomenalne prilike za izjednačenje, čak i za pobjedu da je bila efikasna, ali su se Milutin Osmajić, sam pred golmanom Mađarske, Krstović i Radulović propisno obrukali.

I kada smo sve to promašili Mađari su poklone prihvatili i golom Adama Nađa u 93. minutu obezbijedili prvo mjesto u grupi i lakši žrijeb za kvalifikacije u Njemačkoj.

Crna Gora će morati da tako da ćemo čekati neku drugu priliku, a kada će se ona ukazati teško je reči. S obzirom na stanje u crnogorskom fudbalu neće biti uskoro…

Srbija je u finišu utakmice u Leskovcu izjednačila na 2:2 golom Babića i mršavim remijem još jednom pokazala da nema selektora koji je u stanju da na pravi način vodi ovu selekciju.

GRUPA G

Mađarska – Crna Gora 3:1

Soboslaj 67, 68, Nađ 90+3 – Rubežić 36.

Srbija – Bugarska 2:2

Veljković 17, Babić 82 – Rusev 59, Despodov 69.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Neko tamo
19.11.2023-17:23 17:23

Dpsta je bilo delijo dejane savicevicu ovo ti je neoprostiva greska

Vrijeme je da se stvari promjene

Naravno uz selektora i savicevica djurdjevca napraviti promjena u reprezentaciji jojoja odstraniti kao ii savica

Ova nam je jesen bila jednom u 100god ovakvu priliku propustiti mogu samo Vrna Gora na celu sa delijom dejanom savicevicem