Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Stevan Jovetić: Nije nas pokolebao gol Mađarske

Pobjedom protiv Litvanije Crna Gora sačuvala teoretske šanse za plasman na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj.

Kapiten naše reprezentacije Stevan Jovetić kazao je da je ekipa od prvog do posljednjeg trenutka dominirala protiv Litvanije, te da je pobjeda potpuno zaslužena.

“Sokoli”su večeras pobijedili selekciju sa Baltika i zadržala kakve-takve šanse za plasman na EP.

“Srećan sam zbog gola i asistencije, bila je i lijepa atmosfera. Od početka samo bili pravi, brzo dali gol, u prvom dijelu smo mogli još neki da damo. Ipak, poslije i na startu drugog smo pogodili i lako priveli meč kraju. Momci su dali sve od sebe, ne izdvajam nikoga”, kazao je Jovetić.

Mađarska je u Bugarskoj autogolom u nadoknadi izborila plasman na EP. Kapiten kaže da to ekipu nije poremetilo.

“Iskreno pratili smo. Nije nas to pokolebalo, to se i vidjelo. Mi smo odradili što je do nas, mislim da je 11 bodova dobar rezultat. Naše je da se nadamo i da vjerujemo do kraja”, kazao je Jovetić.

Slijedi Mađarka u nedjelju…

“Mađari su ozbiljna ekipa, u Podgorici smo bili bolji, da damo maksimum u tom meču, pa da vidimo za šta će to biti dovoljno”, zaključio je naš kapiten.

Edvin Kuč je večeras postigao još jedan evrogol i otvorio rivala.

“Nisu nam dali da se opustimo, vjerujem dok god ima šanse. Idemo do kraja, nismo ni protiv Srbije zaslužili poraz. Još jednom hvala selektoru na ukazanoj šasni, ja ću dati sve od sebe da to vratim na terenu. Mađari igraju dobar fudbal, ali vjerujem u pobjedu”, kazao je Kuč.

Nikola Krstović je istakao da ekipa želi da upiše obje pobjede u ova dva meča.

“Cilj je bio da osvojimo šest bodova, sada smo na pola puta. Što se tiče meča večeras, od početka smo se nametnuli, ispoštovali smo svaki dogovor, Bila je teška utakmica, ali zaslužena pobjeda”, kazao je napadač Lećea.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve