Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Španija najteži rival u grupi

Na startu šampionata obje selekcije ostvarile su pobjede, tako da bi Crne Gora, ukoliko napravi iznenađnje, sjutra ujutro (6.30) mogla direktno u četvrtfinale Mundijala.

I prije početka Svjetskog prvenstva se znalo da je Španija najkvalitetniji rival u grupi, uostalom sjutrašnji protivnik Crne Gore brani titulu šampiona osvojenu u Budimpešti prošle godine.

Na startu šampionata obje selekcije ostvarile su pobjede, tako da bi Crne Gora, ukoliko napravi iznenađnje sjutra ujutro (6.30) mogla direktno u četvrtfinale Mundijala.

Naš reprezentativac Aleksa Ukropina “furiji” prepušta ulogu favorita, ali vjeruje da “ajkule” imaju svoju šansu.

“Očekuje nas najteži meč u grupi, protiv možda i najbolje ekipe na svijetu. “Prethodnih godina smo igrali nekoliko puta i znamo šta možemo da očekujemo”, poručio je Ukropina.

Španija je u rpvom kolu, lakše od očekivanog, ali i od onog što rezultat pokazuje, pobijedila Srbiju sa 16:14, mada je pet minuta prije kraja vodila 16:10. Opuštanje u finišu iskoristila je Srbija da ublaži poraz.

“Pokušaćemo od starta da budemo agresivni da odgovorimo na njihov ritam koji često nameću. Ukoliko budemo imali pravi pristup mislim da utakmica može u bilo kom smjeru da krene. Imaju odlične individualce koje moramo da pokrijemo i da njihove najbolje karakteristike zatvorimo. Ako sve to svedemo na minimum utakmica može da bude egal”, zaključio je Ukropina.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve