Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Spaić: Samo da nas korona zaobiđe

Nada se centar Marseja da bi ''ajkule'' mogle uz maksimalno angažovanje da dođu do vize za Tokio, a kao dobru pripremu vidi turnir u Podgorici na kojem će odmjeriti snage sa Srbijom i SAD

Vladan Spaić priželjkuje pred put za Roterdam, na kvalifikacioni olimpijski turnir, najjači mogući sastav crnogorske vaterpolo reprezentacije.

Nada se centar Marseja da bi ”ajkule” mogle uz maksimalno angažovanje da dođu do vize za Tokio, a kao dobru pripremu vidi turnir u Podgorici na kojem će odmjeriti snage sa Srbijom i SAD.

– Samo da ostanemo zdravi i da nas virus zaobiđe i da damo maksimum na turniru u Podgorici i kvalifikacijama za Tokio. Bilo bi idealno da odemo u najjačem sastavu, a teško je pričati o očekivanjima. Maksimum bi mogao da nas približi Olimpijskim igrama.

”Ajkule” su od ponedjeljka u Podgorici gdje će raditi sve do puta u Holandiju. Sedmicu ranije završili su pripreme u Đenovi sa Pro Rekom.

– Uslovi su odlični, sve je podređeno pripremama za Roterdam.

Jedan od povratnika u nacionalni tim golman Slaven Kandić naglasio je važnost okupljanja ekipe.

– Lijepo se okupiti sa reprezentacijom. Znamo dobro što nas čeka u februaru. Nadam se da nam korona neće praviti probleme i da će nas povrede pošteđeti kako bi u najjačem sastavu odigrali kvalifikacioni turnir.

Igrači selektora Vladimira Gojkovića u četvrtak i petak imaće ozbiljan test sa Srbijom i SAD.

– Čeka nas jak turnir. Vjerujem da će nam pokazati gdje smo u ovom trenutku i da će nam pomoći da spremnije dočekamo kvalifikacije za Tokio.

Golman crnogorskog vaterpolo tima zahvalio se domaćinu Podgorici na idealnim uslovima.

– Kao i uvijek u Podgorici imamo dobre uslove od smještaja do rada u bazenu. Zahvalni smo ljudima koji učestvuju u svemu ovome.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve