Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Brnović: Jedva čekamo da krene borba za bodove

Po aktuelnom programu FSCG, derbi 20. kola se igra u subotu 17. februara

FK Budućnost polako privodi kraju prvu nedjelju dana rada nakon povratka iz Antalije, a od ponedjeljka će kompletan fokus biti preusmjeren na nastavak šampionata, u koji “plavi” ulaze kao lideri.

Sjajna atmosfera iz Turske se nastavila u Podgorici, na treninzima se radi odgovorno i jako, ali čini se da svima prija laganiji ritam u odnosu na “fudbalski El Dorado”, gdje je ekipa radila dva puta dnevno i često igrala utakmice iz jakog treninga.

“Svi smo spremni i željni novih izazova. Igrali smo u Turskoj utakmice koje su bile takmičarski nastrojene, ali jedva čekamo da krene borba za bodove. Uželjeli smo se toga. Sa nestrpljenjem čekamo utakmicu protiv Dečića”, govori vezista Miloš Brnović.

“Plavi” fudbalsko proljeće otvaraju na stadionu pod Goricom, a protivnik je drugoplasirani Dečić koji ima dva boda manje. Po aktuelnom programu FSCG, derbi 20. kola se igra u subotu 17. februara.

“Bitna utakmica je pred nama, prije svega na psihološkom planu zbog nastavka prvenstva. Naravno, nije odlučujuća, jer kakav god rezultat da bude ima još puno da se igra i svaki bod će biti bitan. Međutim, vjerujem da ćemo uz pravi pristup doći do pozitivnog rezultata u jednoj pravoj derbi utakmici”, poručio je Miloš Brnović, koji na kraju poziva navijače da podrže ekipu u što većem broju…

“Znamo da su uvijek uz nas i nadam se da će ih doći što više kako bi nam pomogli da krenemo na pravi način. I svi vjerujemo da ćemo na kraju svi zajedno da se radujemo”, rekao je Brnović.

Plavi će danas odigrati posljednju prijateljsku utakmicu, a protivnik iz zatvorenih vrata će biti ekipa Iskre.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve