Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Simić: Kada sam otvorio oči vjerovao sam da možemo pobijediti Bjelorusiju

“Lavovi” su peti nastup na kontinentalnim prvenstvima završili sa pobjedom i dva poraza

Golman rukometne reprezentacije Crne Gore Nebojša Simić imao je 15 odbrana u porazu naše selekcije od Bjelorusije 36:27.

Foto: EHF

Simić kaže da je bio spreman za još jednu pobjedu, međutim da timski nije odgovoreno na pravi način zahtjevima kvaliteta selekcije kakva je Bjelorusija.

“Neću govoriti o mom individualnom učinku, jer nijesam došao na prvenstvo da bih uzeo neku pojedinačnu nagradu. Došao sam da se borim sa ekipom i da donesemo pobjedu Crnoj Gori. Donijeli smo je protiv Srbije, a jutros kada sam otvorio oči, vjerovao sam da možemo do pobjede i protiv Bjelorusije. Ipak, nije nas bilo nigdje protiv Bjelorusije, prelako su nas nadigrali, primili smo previše golova iz kontri, u napadu smo bili nesigurni i jednostavno to mi nijesmo bili mi. Žao mi je jer smo mogli mnogo više i ne želim da ovako odlazim sa Evropskog prvenstva. Izgubili smo od timske sinergije Bjelorusije i njihovog zajedništva. Bili su bolji, a vjerujem da ćemo mirno dočekati jun i baraž, u nadi da ćemo izboriti plasman na Svjetskog prvenstvo. Prošlo je mnogo vremena od kada ga nijesmo igrali, želim da redovno budemo učesnici prvenstava svijeta”, kazao je golman Nebojša Simić.

“Lavovi” su peti nastup na kontinentalnim prvenstvima završili sa pobjedom i dva poraza.

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve