Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Roganović: Siguran sam da ćemo ovako nastaviti i na Svjetskom prvenstvu

''Jako sam zadovoljan pristupom i zalaganjem. Sve te male ciljeve smo ostvarili i to nam daje podstrek da možemo još više i još bolje''

Selektor crnogorskih rukometaša Zoran Roganović kazao je da je ekipa u Sarajevu , kao protiv Kosova, ispunila sve što je tražio od nje. On je istakao da će ova dva meča biti dobra priprema za iskušenja na Svjetskom prvenstvom u januaru.

“Jako sam zadovoljan pristupom i zalaganjem. Sve te male ciljeve smo ostvarili i to nam daje podstrek da možemo još više i još bolje. Siguran sam da ćemo tako nastaviti i na Svjetskom prvenstvu. Smatram da na pojedinim pozicijama imamo vrhunske igrače. Nisam strahovao od ova dva meča, gledao sam ga kao pripremu za SP. I da nismo ostvarili dvije pobjede, mi bi to nadoknadili do kraja kvalifikacija”, kazao je Roganović.

Miloš Vujović je istakao da se ekipa neće opustiti nakon dobrog starta u kvalifikacijama.

“Ponosan sam na svoju ekipu, Od samog početka je sve išlo po planu, nismo dozvolili da nas iznenade. Idemo dalje, imamo svoje ciljeve, Dugo nismo ovako dobro startovali u kvalifikacijama, jednom nogom smo već na Evropskom prvenstvu, ali nećemo se opusiti”, kazao je Vujović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pe Pera
17.10.2022-10:09 10:09

A srpkinje prvakinje svijeta u odbojcia vi — tajac. Ko Vam je zabranio da pisete, a?