Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Grbić: Njemice slavile našim greškama, sjutra veliko finale sa Slovenijom

Ona je dodala i da je Njemačka slavila isključivo greškama naših igračica

Crnogorska rukometašica Itana Grbić, nakon poraza od Njemačke 28:24 kazala je da je današnji meč podsjeća na duel sa Mađarsom na Evropskom prvenstvu.

“Vratio nam se film protiv Mađarske, da isto ovako je bio rezltat na poluvremenu al da smo uspjeli da se vratimo. Mislim da smo se i ovdje vratili, ali njihova golmanka u prvom poluvremenu dosta čistih situacija odbranila i na kraju je bilo teško stići tu razliku”, kazala je Itana.

Ona je dodala i da je Njemačka slavila isključivo greškama naših igračica.

“Stvarno sam ponosna, mislim da je Njemačka našim greškama pobjedila, ali nekako smo svi znali da će sjutra biti veliko finale i da će ta utakmica sa Slovenijom odlučivati. Mislim da smo i danas pokazali, ab tek ćemo sjuta zašto smo ovdje. Želimo tu kartu za Pariz i sve ćemo uraditi da je osvojimo”, rekla je ona.

Grbić će sjutra igrati protiv dosta igračica sa kojima iga u slovenačkom Krimu.

“Stvarno mi nije bitno ko će da bude preko puta mene, jeste da će biti veći izazov jer me poznaje više igračica. Igram sa devet, deset igračica i trener nas odlično zna. Biće još zanimljivije da se igra, ko će koga nadmudriti, spremne smo, došle smo spremne smo fizički i psihički i znam da će svaka cura da da posljednji atom snage da odemo u Pariz”, kazala je Grbić.

Izvorrtcg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve