Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Roganović nakon odlaska iz Budućnosti: Treba da igram standardno, ne svaki treći ili četvrti meč

Roganović će se danas staviti na raspolaganje treneru “romantičara” Zoranu Govedarici, a na Starom aerodromu ga čeka brat Marko koji pokriva poziciju desnog beka

Stigli su Periša Pešukić i Vladan Adžić, a onda je uslijedio prvi odlazak iz tabora Budućnosti. Lijevi bek Bojan Roganović odlučio je da raskine ugovor sa “plavima” i pređe u OFK Titograd.

Roganović, Foto: Cdm.me

A razlog je trener Mladen Milinković nije mogao da mu garantuje minutažu koja je itekako potrebna mladom reprezentativcu Crne Gore, nakon što je tokom jeseni upisao svega devet nastupa (ukupno je proveo 677 minuta na terenu). To vjerovatno znači da se podgorički klub dogovorio sa Dejanom Boljevićem o produžetku saradnje.

Roganović će se danas staviti na raspolaganje treneru “romantičara” Zoranu Govedarici, a na Starom aerodromu ga čeka brat Marko koji pokriva poziciju desnog beka.

“Napuštam klub u kojem sam ponikao, u kojem sam maltene odrastao, ali to je fudbal, to je život. Sigurno je da ne odlazim svojom voljom, već mi je sportski direktor saopštio da sam druga opcija na svojoj poziciji”, rekao je Roganović.

“U godinama sam kada treba da igram standardno, a ne svaki treći ili četvrti meč. Mladi sam reprezentativac i potrebna mi je minutaža. Idem u klub u kojem ću to imati”, dodao je 19-godišnji Roganović.

A nakon što je propao dolazak Miladina Vujoševića, čelnici trostrukog šampiona Crne Gore su se okrenuli novim imenima. Na meti je Alen Melunović, napadač koji je nosio dres Budućnosti i Rudara. Iskusni napadač je napustio Guangdong i trenutno je bez angažmana. Ukoliko ne pronađe novi klub u Kini voljan je da ponovo obuče dres našeg najpopularnijeg kluba.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve