Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Andrej Kostić ispunio dječački san

Kostić kao rođeni Podgoričanin je posebno vezan za Podgoricu i boje Budućnosti, zato nije krio oduševljenje kada je zadužio broj 23. Simbolično ili ne, sa tim brojem na dresu je naš sportski direktor fudbalskoj Crnoj Gori donio najviše radosti u istoriji reprezentativnog fudbala...

Iz stipendista među profesionalce slijedeći put svojih prethodnika koji su stipendijski ugovor zamijenili profesionalnim – talentovani centarfor Andrej Kostić je nova nada „plavo – bijelog“ napada!

Daroviti 17-godišnji napadač Andrej je danas u društvu porodice i menadžera stavio paraf na saradnju sa FK Budućnost do januara 2027. godine, a ugovor je potpisao zajedno sa sportskim direktorom Andrijom Delibašićem u prostorijama kluba u Kampu na Starom aerodromu.

Budućnost nastavila da ulaže u budućnost prvog tima, dokazujući da kao najveći klub u državi svačiji trud, rad i talenat – nebitno da li je igrač stipendista ili nije – nagradi…

“Iskreno, najbolji osjećaj na svijetu. Dječački san da postanem profesionalac Budućnosti mi se ostvario. Hvala roditeljima na svemu, jer su najzaslužniji za sve pošto su moja najveća podrška u svemu što radim. Naravno, hvala svim ljudima u klubu, hvala Budućnosti na povjerenju, a ja sam siguran da ću to povjerenje – opravdati”,  rekao je Kostić nakon što je potpisao ugovor.

Mlađani Kostić kao rođeni Podgoričanin je posebno vezan za Podgoricu i boje Budućnosti, zato nije krio oduševljenje kada je zadužio broj 23. Simbolično ili ne, sa tim brojem na dresu je naš sportski direktor fudbalskoj Crnoj Gori donio najviše radosti u istoriji reprezentativnog fudbala…

“Od malena sam Varvar, tako da potpis za Budućnost stvarno predstavlja san, nije to fraza. Nema ništa ljepše od igranja pred našim navijačima na našem stadionu. Taj osjećaj ne mogu da opišem. I naravno, velika mi je čast što sam zadužio broj sportskog direktora koji je na neki način obilježio moje djetinjstvo i usrećio sve navijače Crne Gore. Potrudiću se i to da opravdam”, jasan je dječak koji je 16. januara proslavio 17. rođendan.

Kostić je po godištu još uvijek kadet, prvi dio sezone je igrao za omladince, odnedavno je sa prvim timom i u aktuelnoj sezoni je doživio taj „neopisivi osjećaj“ – debitovao je za prvi tim u pobjedi nad Arsenalom pod Goricom.

“Stvarno nikada nemam tremu, samo ogromnu želju da uvijek dam sve od sebe. Vuče me glad za pobjedom, ali na debiju je bila prisutna pozitivna trema. I odmah je prošla”, govori kadetski i omladinski reprezentativac Crne Gore, koji je prethodnog vikenda sa ekipom bio u Istanbulu i imao je minutažu u prijateljskom susretu sa Bešiktašem…

“Nevjerovatno iskustvo za sve, a posebno za nas mlade igrače. Još jednom hvala šefu stručnog štaba i svim ljudima u klubu na ukazanoj prilici, a ja obećavam da ću uvijek davati maksimum za klub i na terenu i van njega”.

Novi profesionalac  Budućnosti je trebao da putuje sa ekipom na pripreme u Antaliju, ali ga je prehlada odvojila od tog puta. Čim se vratio u ritam, priključen je prvom timu, a novi saigrači su ga prihvatili – sjajno.

“Prezadovoljan sam. Naravno, dosta igrača poznajem iz mlađih selekcija, ali svi ostali su me prihvatili fenomenalno, kao da sam već dugo vremena tu. Siguran sam da ćemo svi zajedno napraviti dosta uspjeha sa klubom, a vjerujem da ćemo se na kraju sezone svi zajedno sa našim navijačima radovati tituli”, poručio je Andrej Kostić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve