Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Milinković pred otkazom nakon dva poraza

Zbog samo jednog osvojenog boda iz tri utakmice, ali i loše, anemične igre, uprava podgoričkog kluba je odlučila da sazove sjednicu.

Fudbaleri Budućnosti nisu započeli proljećni dio šampionata kako su željeli, i kakve su im bile ambicije i najave uoči nastavka šampionata.

Na startu u derbiju sa Dečićem, poveli su “plavo-bijeli” sa 2:0, ali su do kraja ispustili prednost i na kraju remizirali 2:2.

Kolo poslije toga potop protiv Rudara u Pljevljima, gdje su dopustili da izgube sa 3:0 od ekipe koja nije znala samo desetak dana prije tog duela da li će uopšte da učestvuje u nastavku prvenstva uslijed velikih finansijskih problema.

I sinoć novi poraz od Jezera “pod Goricom” pa su tako prepustili lidersku poziciju ekipi iz Tuza.

Zbog samo jednog osvojenog boda iz tri utakmice, ali i loše, anemične igre, uprava podgoričkog kluba je odlučila da sazove sjednicu na kojoj će se, kako saznajemo, odlučiti i o statusu trenera Budućnosti Mladena Milinkovića.

Fudbaleri podgoričkog tima su već imali sastanak sa Novakom Novakovićem i Andrijom Delibašićem, na kojem su navodno preuzeli svu krivicu za loše rezultate na sebe i dali podršku treneru.

Da li će to da bude dovoljno da strateg dobije danas podršku Upravnog odbora, ostaje da se vidi poslije današnjeg sastanka koji je zakazan za 14:30.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve