Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Zvanično: Ivan Brnović novi trener Budućnosti

Sa Ivanom Brnovićem je dogovoren ugovor do kraja sezone 2024/2025. i 48-godišnji strateg se vraća u klub gdje je već radio kao trener mlađih kategorija

Fudbalski klub Budućnost potvrdio je da je novi trener “plavih” Ivan Brnović.

On je naslijedio Mladena Milinkovića na kormilu zvaničnog šampiona države.

“Milinković se prethodnog ljeta vratio u naš klub, vodio ekipu do jesenje titule, a rastanak je uslijedio nakon lošijih rezultata u drugom dijelu sezone i uslijedio je raskid saradnje. Budućnost Mladenu Milinkoviću želi sve najbolje u nastavku karijere!

Sa druge strane, sa Ivanom Brnovićem je dogovoren ugovor do kraja sezone 2024/2025. i 48-godišnji strateg se vraća u klub gdje je već radio kao trener mlađih kategorija.

Pored Omladinske škole Budućnosti, Brnović je na početku karijere bio trener Crvene stijene, vodio je još Igalo, Cetinje, Petrovac, usavršavao se u Kini i Južnoj Koreji, a u aktuelnoj sezoni je sa Jezerom postao najveći hit domaćeg takmičenja, ostavivši tim iz Plava u istorijskoj borbi za Evropu, obezbijedivši tome klubu istorijski plasman u polufinale Kupa.

Klub se još jednom zahvaljuje Mladenu Milinkoviću na svemu učinjenom, a novom treneru želi puno sreće i uspjeha na novom zadatku”, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve