Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Mladen Milinković: Svaka naredna utakmica najvažnija

Fudbaleri Budućnosti su sinoć savladali Petrovac 2:0 u 27. kolu Meridianbet 1. CFL i nastavili šampionsku trku sa Dečićem, oba tima imaju po 50 bodova.

Trener fudbalera Budućnosti Mladen Milinković kazao je da ekipi mnogo znači pobjeda nad Petrovcem, te da je tim pružio jednu od biljih partija u sezoni.

Fudbaleri Budućnosti su sinoć savladali Petrovac 2:0 u 27. kolu Meridianbet 1. CFL i nastavili šampionsku trku sa Dečićem, oba tima imaju po 50 bodova.

“Ostvarili smo pobjedu koja nam mnogo znači i na psihološkom planu i naravno na rezultatskom. I ono što je najbitnije, naša pobjeda je čista kao suza. Mislim da smo odigrali jednu od boljih utakmica, a pored dva gola imali smo još tri-četiri stopostotne šanse koje smo morali da realizujemo. Međutim, svakako moramo da budemo zadovoljni“, kazao je Milinković.

Istakao je da će svaki meč do kraja prvenstva biti kao malo finale.

“Prije Petrovca sam rekao igračima da imamo još deset mečeva i da je svaka utakmica podjednako bitna za nas, jer možemo na svakoj da osvojimo samo tri boda, a mnogo više da izgubimo. Zato, ne smijemo da pravimo razlike”, kazao je strateg “plavih”.

Podgoričane ove sedmice čekaju još dva meča. U srijedu Mladosti pod Goricom, a onda u nedjelju veliki derbi sa Dečićem u gostima.

“Ne mislimo o Dečiću dok ne završimo utakmicu sa ekipom Mladosti. Sve i da riješimo te dvije utakmice u našu korist , nadam se da hoćemo i daćemo sve od sebe, opet ima još da se igra. Zato je svaka naredna utakmica najbitnija. Daleko je 25. maj, volio bih da do našeg cilja dođemo ranije, ali nažalost u ovome trenutku ne zavisimo samo od sebe, zato je fokus iz meča u meč ključan“, kazao je srpski trener.

Milinković je još jednom istakao koliko važnu ulogu igraju navijači.

“Imao sam osjećaj da je cijeli stadion uz nas. To je na mene ostavilo najjači utisak“, poručio je trener Budućnosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve