Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Drugi poraz Budućnosti u Antaliji

Bolji od ''plavih'' je bio Dinamo Češle Budejovice koji je slavio 2:0

Fudbaleri Budućnosti su odigrali treću utakmicu na pripremama u Antaliji i doživjeli su drugi poraz.

Bolji od “plavih” je bio Dinamo Češle Budejovice koji je slavio 2:0.

Oba gola su Česi postigli u drugom poluvremenu – Bom je pogodio u 58, a Suhan iz penala u 87. minutu.

“Rezultat nam sigurno ne odgovara, jer je prvo poluvrijeme bilo dosta bolje od drugog. Dakle, utakmica sa dva različita poluvremena, gdje smo u prvom kontrolisali igru, imali lijepih akcija, imali šanse da povedemo. I trebalo je možda da vodimo”, rekao je trener Mladen Milinković i dodao:

“Od samog početka igra protivnika je bila oštra, što je izazvalo nervozu i to ne bi trebalo da se događa. Dozvolili smo i izmjenu rivala nakon crvenog kartona jer nam je u interesu bilo da igramo pravu utakmicu, a ne samo da razmišljamo o tome da napravimo dobar rezultat”, istakao je Milinković.

Budućnost je igrala u sastavu: Pavličić, Ignjatović, Orahovac, Tomašević, Gašević, Mirković (60. Sekulović), Brnović, Vukotić (63. Despotović), Mujan (60. Raičković), Grbić (85. Bojović), Sekulić.

“Drugo poluvrijeme nije donijelo akcije kao što smo imali u prvom, a protivnik je iskoristio našu nepažnju, dok je poslije sudija dosudio penal koji je izazvao smijeh. Međutim, i to je dio ovih priprema, a ostaje žal što nismo postigli gol”, istakao je Milinković.

Rivali Budućnosti do kraja priprema u Antaliji biće Mlada Boleslav i Slovacko.

“Da smo birali i tempirali da igramo lakše utakmice, sigurno se ne bismo sastajali sa Debrecinom koji je imao generalnu probu protiv nas, niti protiv Slovackog kojem će meč protiv nas takođe biti generalka. Imamo teže protivnike, ali se nadamo da će nam te provjere pomoći da budemo pravi kada bude najvažnije – na početku prvenstva”, zaključio je Milinković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve