Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Rakojević: Na poluvremenu sam rekao igračima da sve možemo da stignemo i prestignemo

Iskusni stručnjak govorio je i o budućem rivalu, APOEL-u

Fudbaleri Sutjeske sinoć su priredili svojim navijačima naljepši poklon prolaskom u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona nakon što su na penale u Nikšiću izbacili Slovan.

Rakojević, Foto: FK Sutjeska

Izabranici Nikoel Peca Rakojevića odigrali su odličan dvomeč i pokazala da posjeduju kvalitet da igraju i pobijede i jačeg od sebe.

”Igrači su napravili veliku stvar, ovo je njihova noć. Oni su vjerovali, pokazali da nikoga ne respektuju previše i da se ne predaju. Rival je ispred nas 10-15 dana u pripremnom periodu, što je mnogo, pa sam se pribojavao produžetaka i njihove agresivnije igre”, rekao je Rakojević na konferenciji za medije.

Nikšićani su u Bratislavi do 1:1 došli u nadoknadi, isto ponovili i kod kuće.

”To je ono što ovi momci imaju – vjeruju do kraja. Rekao sam im na poluvremenu da ako se dogodi nešto kako ne treba možemo da stignemo i prestignemo. Ali, uzalud sam ja govorio, ako oni nijesu to prihvatili”, istakao je Peco.

Iskusni stručnjak govorio je i o budućem rivalu, APOEL-u.

”Idemo u normalne pripreme, prikupljamo podatke. APOEL je možda i bolja ekipa, ali pokazali smo fudbalsku hrabrost protiv Slovana, nadam se da ćemo i u narednim mečevima”, istakao je Rakojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve