Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Primorski derbi: Petrovac se nada povratku uspjesima, Arsenal silno motivisan

Arsenal nakon dva vezana poraza očekuje teško gostovanje. Tivćani gostuju Petrovcu, svjesni da ih čeka neugodan meč protiv tima koji ima velike ambicije

Petrovac je pred pauzu izašao iz krize i ,,uhvatio priključak“ za ekipama koje pretenduju na titulu.

Lidersko mjesto je na dva boda, a ,,nebo-plavima“ bi moglo da bude bliže ukoliko savladaju Arsenal danas od 16 sati na domaćem terenu.

– Radili smo odlično prethodnih dana i očekujem da to prenesemo na duel sa Arsenalom. Trudili smo se da otklonimo neke nedostatke u igri. Utakmica će pokazati koliko smo u tome uspjeli. Spremni smo i idemo na tri boda. Duel je mnogo važan za nas i bilo bi lijepo da novi ciklus u prvenstvu započnemo pobjedom. Nadam se da će navijači ispuniti stadion i nositi nas do trijumfa – rekao je vezni fudbaler petrovačkog prvoligaša, Marko Marković.

Arsenal nakon dva vezana poraza očekuje teško gostovanje. Tivćani gostuju Petrovcu, svjesni da ih čeka neugodan meč protiv tima koji ima velike ambicije.

Ali, nakon dva poraza i dvonedjeljne pauze u Arsenalu spremni su da pokažu da mogu sa svima da se nose.

– Svjesni smo da će biti teško, da nas očekuje prilično zahtjevan posao. Petrovac ima dobru i kvalitetnu ekipu, posebno je neugodan na svom terenu. Ali, nakon dva vezana poraza nekako smo u obavezi da ostavimo što bolji utisak i da pokušamo da pozitivnim rezultatom pokažemo da nijesmo slučajno prvoligaši. Petrovac ima kvalitet, respektujemo ga, ali sigurno da nećemo ići da igramo strogo defanzivan fudbal, već ćemo nastojati da se dobro nosimo i da ostanemo neporaženi – naglasio je vezista Arsenala Danilo Bakić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve