Doskorašnji strateg švedske Sirjanske Mladen Milinković predstavljen je danas kao novi trener Budućnosti.

Milinković, Foto: Cdm.me

51-godišnji Lozničanin, koji je na klupi “plavih” naslijedio Branka Brnovića, u prvom zvaničnom obraćanju medijima izjavio je da mu preuzimanje Budućnosti predstavlja čast i veliku odgovornost.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam preuzeo Budućnost – za mene je to velika čast. Možda momenat nije najbolji, jer je prethodni trener legenda kluba. Znam gdje sam došao, ovo je najveći klub u Crnoj Gori, poznato je koliko ima ugled, kakvi su sve treneri i igrači bili ovdje. Ne volim obećanja, ali ću raditi najbolje što znam”, kazao je Milinković.

On je sa upravom klubom dogovorio ostanak do kraja sezone.

“Nema više dugoročnih ugovora, od sada potpisujemo samo kraktoročne”, kazao je Izvršni direktor podgoričkog kluba Nemanja Ivanović i dodao: “Najlakše je produžiti ugovor”.

Ivanović je imao zamjerke na izvještavanje pojedinih medija nakon što je procurila informacija da će Milinković naslijediti Brnovića.

“Potencira se da je Milinković ispao sa Sirjanskom iz Druge u Treću ligu Švedske, a ne pominje se da je uveo Radnik iz Surdulice u Prvu ligu Srbije, da je bio trener godine u Albaniji”, kazao je Ivanović.

Milinković je 25. trener FK Budućnost u nezavisnoj Crnoj Gori, a debi na klupi “plavih” imaće sjutra u 15. kolu Telekom 1. CFL protiv Grblja u Radanovićima.

Budućnost je lider šampionata, sa bodom viška u odnosu na Iskru i Sutjesku.

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments