Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Potpisao jednogodišnji ugovor: Ražnatović se vratio u Budućnost

20-godišnji Andrija Ražnatović potpisao je jednogodišnji ugovor sa opcijom da bude produžen na još dvije. Talentovani lijevi bek među ''plave'' se vraća nakon 54 utakmice u prvoligaškom rangu, koje je sakupio igrajući za Rudar (2018/19) i Petrovac (2019/20, 2020/21)

Nakon Marka Mrvaljevića, Budućnost je vratila još jednog igrača koji je prošao mlađe selekcije kluba.

20-godišnji Andrija Ražnatović potpisao je jednogodišnji ugovor sa opcijom da bude produžen na još dvije.

Talentovani lijevi bek među ”plave” se vraća nakon 54 utakmice u prvoligaškom rangu, koje je sakupio igrajući za Rudar (2018/19) i Petrovac (2019/20, 2020/21).

– Budućnost je klub mog djetinjstva, a povratak na mjesto gdje je sve počelo predstavlja veliki izazov. Od samog starta mi je imponovalo interesovanje našeg najvećeg kluba, tako da sam prezadovoljan što sam se vratio u Budućnost, rekao je mladi reprezentativac Crne Gore za sajt kluba.

– Od sebe očekujem da radim maksimalno na svakom treningu i da opravdam povjerenje stručnog štaba i uprave kluba. Cilj kluba se zna, to je dugo čekana dupla kruna, a nadam se da ću pomoći timu da dođemo do zacrtanog cilja.

Ražnatović je jesenas upisao 14 prvenstvenih nastupa, a potpisao je dva gola – protiv OFK Titograda (2:2) i protiv Sutjeske (3:3).

Prvi profesuonalni ugovor i to na dvije godine potpisao je 18-godšnji Petar Vuković.

On će u drugom dijelu sezone igrati na pozajmici u Jezeru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve