Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Popović: Moramo da smanjimo tehničke greške, važno da smo svi zdravi

Ono što je jasno lavice će morati mnogo bolje za osam dana u Ulmu kada protiv Njemačke, Slovenije i Paragvaja budu tražile vizu za Olimpijske igre.

Nije bilo idealno, ali odrađena je još jedna prepreka – rukometašice Crne Gore savladale su danas u Rizeu selekciju Turske (30:28) i kolo prije kraja obezbijedile prvo mjesto u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

“Znala sam da će biti teško u ovako finoj atmosferi. Djevojke su u prvom poluvremenu bile malo užurbane, pod nekim stresom, da se to mora brzo završiti, ta tranzicija. U prvom poluvremenu smo imale devet tehničkih grešaka, u drugom šest, to je previše za današnju utakmicu. Radićemo na tim stvarima. Pobjeda je najvažnija, svi su zdravi i to je isto važno. Dosta smo rotirali. Idemo dalje”, rekla je selektorka Bojana Popović.

Ono što je jasno lavice će morati mnogo bolje za osam dana u Ulmu kada protiv Njemačke, Slovenije i Paragvaja budu tražile vizu za Olimpijske igre.

“Ovo su strašno teške utakmice. Skupimo se jedan dan, odmah idemo na put. Mi to probamo dogovorima da rješavamo, ali moramo da prođemo kroz neke situacije kao što je danas bilo. Kroz 6-0, 5-1, tranzicione stvari, koje su danas bile najlošije. Mislim da je to proizvod trenutnog nerazumijevanja, jer nisu dugo bile zajedno, nego što je neko neznanje. Sigurno će za koji dan ove stvari rješavati na bolji način”, kazala je Popović.

A prije Ulma za kraj evropskih kvalifikacija u Podgoricu u nedjelju stiže Bugarska.

“Voljela bih da to završimo na najbolji način, da ostanemo zdravi i poslije te utakmice i da s anđelima krenemo put Ulma”, poručila je Bojana Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve