Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

“Lavice” u suzana nakon porazan od Slovenije, Bojana Popović najavila odlazak

Bojana Popović je kroz suze najavila da više neće biti na klupi Crne Gore, ali i da je to odluka koja je donesena i ranije i da bi našu selekciju vodila još samo na Olimpijskim igrama da smo se kvalifikovali u Pariz.

Prije 12 godina Crna Gora je u Londonu predvođena Bojanom Popović u timu i Draganom Adžićem sa selektorske klupe učinla da cio svijet gleda u čudi i pita se ko su te Crnogorke, a danas nakon meča za odlazak u Pariz naša selekcija neće u Pariz, Bojana je najavila odlazak sa selektorske klupa.

U suzanam su dočekale kraj utakmice crnogorske rukometašice razočarane što neče igrati na Olimpijskim igrama u Parizu, u suzama, ali radosnicama, bile su Ana Gros i ostale Slovenke.

Bojana Popović je kroz suze najavila da više neće biti na klupi Crne Gore, ali i da je to odluka koja je donesena i ranije i da bi našu selekciju vodila još samo na Olimpijskim igrama da smo se kvalifikovali u Pariz.

“Ostaje veliki žal, ja sam ponosana na ove djevojke koje su odlično sarađivale sa mnom ove četiri godine. Imali smo dobru ekipu ispred sebe, koju predvodi Gros. Teško je igrati u tim nekim momentima, Slovenija je bila bolja, imaju bolju rotaciju, ja vjerujem u ovu generaciju koja će donositi još mnogo radosti našoj zemlji. Možda je je vrijeme da neko mlađi sa više energije preuzme nacionalni tim, jer samo ja znam koliko je teško biti na dva mjesta, na klupi reprezentacije i Budućnosti. Iskreno i da smo se plasirali u Pariz mislim da ne bih ostala da vodim reprezentaciju”, kazala je Popović.

Nije se zu zaustavila, sada već vjerovatno bivša selektorka Crne Gore Bojana Popović koja je dodala da nasljedniku ostavlja sjajan tim koji je mlad i ima perspektivu.

“Hvala svima koji su podržavali i koji nisu, a bilo je i kritika i svega. Mi smo dali maksimum. Stručni štab i djevojke su dali maksimum. Ponosna sam kako smo sarađivale. Napravili smo sjajan tim i ja sam im na tome zahvalna. Znam da će one to da guraju, da su naučile u kojem pravcu da razmišljaju i mislim da je to dovoljno za sve ono što slijedi”, kazala je selektorka za RTCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Simeun
14.04.2024-18:09 18:09

Ne mogu uši više glave ,ma hajde sport je takav rutav i safun.
Kako je u domovini ne može biti bolje niti ……..

Plamenac
17.04.2024-05:03 05:03

Glavu gore lavice..Vi ste ponos Crne Gore