Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

POČINJE ZVEZDAŠKO VESELJE: Vidić otvorio Pandorinu kutiju, Stojković se prvi upecao

Stojković je kazao je da će se situacijom u vezi sa Nemanjom Vidićem baviti čim prođe žrijeb za Evropsko prvenstvo, koji je na programu sjutra u Hamburgu.

Nemanja Vidić je optužio čelnike SNS i FSS da su odgovorni za brojne malverzacije u srpskom fudbalu i rezultatski brodolom klubova Superlige Srbije u evropskim kupovima.

Vidić se tu nije zaustavio, već je optužio i selektora Dragana Stojkovića da mu FSS služi za enormno finansijsko bogaćenje i da od Saveza prima nepristojno veliku količinu novca, zajedno sa svojim stručnim štabom osam miliona eura godišnje.

Selektor Srbije Dragan Stojković reagovao je na jučerašnji intervju Nemanje Vidića i obećao zanimljive informacije.

Stojković je kazao je da će se situacijom u vezi sa Nemanjom Vidićem baviti čim prođe žrijeb za Evropsko prvenstvo, koji je na programu sjutra u Hamburgu.

Bivši reprezenttaivac Srbije i član Mančester junajteda je u intervjuu za NIN izjavio je da su Stojković i njegov i stručni štab koštali Srbiju za dvije godine 16 miliona eura.

“Pošto sam ja član Skupštine, imam pristup informacijama koliko se novca troši u Savezu. Došao sam do podatka da je u zadnje dvije godine za selektora i njegov stručni štab potrošeno 16 miliona eura. To je osam miliona eura godišnje”, rekao je Vidić.

Stojković je imao šta da kaže nakon tih navoda, čak i da zaprijeti, tako da je pred ljubiteljima fudbala u Srbiji zanimljiva i vrela fudbalska zima.

“Drago mi je što sam došao ovdje u Hamburg, gdje će se u ovog vikenda okupiti krem evropskog fudbala. Mi smo ovdje doveli Srbiju, rezultatima ostvarenim na terenu u kvalifikacijama, doveli smo je ovdje da je promovišemo na najbolji mogući način. A kad se ova svečanost završi, onda ću sigurno odgovoriti Nemanji Vidiću. Odgovoriću mu na njegove obmane, iznošenje netačnih informacija, pokušaje da me diskredituje, da se u narodu stvori nekakva lažna slika o meni”, rekao je Stojković za ni više ni manje nego za Vučićev Informer.

Srbija se jeste plasirala na Evropsko prvenstvo, ali je imala jednu od najlakših, ako ne i najlakšu grupu. Znajući moći Aleksandra Čeferina i Zorana Lakovića kuglice su prilikom žrijeba bile tople, a možda budu zagrijane i sjutra u Hamburgu. Ne bi balkanizovanoj UEFA bilo prvi put.

“Sačekajmo da ova svečanost prođe kako dolikuje, da budemo ponosni što je Srbija ovdje, pa kad se vratim u Beograd baviću se Nemanjom Vidićem i njegovim tvrdnjama. Kakve, bre, cifre pominje?! Pusti ti, majstore, Kinu i Japan. Ali okej, biće narednih dana vremena i više nego dovoljno za razgovor na tu, kao i neke druge teme”, zaključio je Stojković.

Ukoliko se politički moćnici, a ima ih dosta sa krvavim rukama do laktova, ne umješaju u sukob Vidića sa čelnicima FSS i Crvenom zvezdom da ugase požar, biće mnogo marterijala za finansijske i mnoge druge istražne radnje. Delije su jatagane povadili!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Melbourne
03.12.2023-04:16 04:16

Pohlepa prokletih Srba kao da ne vide stanje ekonomije u Srbiji, nije ovo Japan niti Saudi Arabia!

Milorad
03.12.2023-07:16 07:16

Ima mesta priči, ali sve zavisi od ” 17 decembra”.

Deda Pera
03.12.2023-08:52 08:52

Ko o cemu Crnogorci o postenju

Jaa
03.12.2023-09:40 09:40

Zar mislite da Vidic , prica istinu ?

Sasko
03.12.2023-10:37 10:37

Najlakša grupa a vi se ne plasiraste,eee bre.To je tako kad se gleda u tuđe dvorište a ne u svoje.

Panta
03.12.2023-23:08 23:08

Netrebaju nama sa strane da nam podseća nogu .Možemo mi sami sebi.Srbi su čudo.

Bane
04.12.2023-13:40 13:40

Piksi je bio fudbaler a kao trener nula,kada nas napumpaju na EP tada pricajte,brzo se zaboravlja SP ,Kamerun????

rodoljub
04.12.2023-17:35 17:35

vidic prica o uslovima iz ugovora a zna sta je ugovor na zapadu,a gde je bio do sada,sto nije reagovao kada je ugovor potpisan i njega ukljucili u kampanju