Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Patriotizam Dragana Stojkovića težak milione eura

Prema informacijama koje stižu iz FSS sa Stojkovićem biće potpisan novi pojačan ugovor do 2026. godine.

Čelnici FSS započeli su pregovore oko produženja saradnje sa selektorom Draganom Stojkovićem kojem ugovor ističe ovog ljeta.

Stojković je kao veliki patriota FSS u protekle tri godine koštao oko 20 miliona eura, pošto je njegova plata godišnje iznosila 1,2 miliona eura, a on i njegov stručni štab, prema informacijama koje je javnosti saopštio Namanja Vidić , za plasman na Svjetsko prvenstvo podijelio bonuse u iznosu oko 16 miliona eura.

Prema informacijama koje stižu iz FSS sa Stojkovićem biće potpisan novi pojačan ugovor do 2026. godine.

Kada su prije godinu Vidić i Koroman tvrdili da je ugovor Stojkovića težak 1.200.000 eura iz FSS su to oštro demantovali, sada su sami potvrdili ono što su takođe nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde tvrdili.

Poseban kuriozitet da će potpisnici na ugovoru biti Dragan Džajić, predsjednik FSS, i Dragan Stojković, koji su sredinom prve decenije ovog vijeka, dakle prije 20 godina, jedan drugog optuživali za finansijske malverzacije u Crvenoj zvezdi.

Džajić je nakon toga završio u zatvoru i na optuženičkoj klupi, abolirao ga je SNS dolaskom na vlast, a Stojković je pobjegao u Japan i sa dalekog istoka dijelio moralne lekcije.

Dvojicu fudbalskih legendi Crvene zvezde i Jugoslavije, pomirili su stranački interesi SNS i prepuna kasa FSS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve