Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Plavi idu na megdan Zvezdi, Mijović: Veliki izazov, da pokažemo da nismo slučajno neporaženi

Ekipa Petra Mijovića gostovaće Crvenoj zvezdi, a meč dolazi u nezgodnom trenutku, nakon poraza od Burga u Evrokupu

Poslije perfektnog starta u ABA ligi i pet pobjeda u isto toliko utakmica, pred košarkašima Budućnosti Voli je najveći izazov od starta sezone.

Ekipa Petra Mijovića gostovaće Crvenoj zvezdi, a meč dolazi u nezgodnom trenutku, nakon poraza od Burga u Evrokupu.

“Sigurno da idemo na noge jednom od najvećih favorita lige, uz Partizan sigurno favorit broj jedan. Crvena zvezda je ekipa koja je sastavljena od velikog broja izuzetnih igrača, po njihovom samom priznanju građeni za najveće ambicije u Evroligi. Mi poslije teškog poraza u Burgu gdje smoo imali svoje šanse, gdje smo imali svoje periode dobre igre koje nismo valorizovali do kraja, idemo sa svojim ambicijama u Beograd”, rekao je Mijović.

Mladi strateg “plavih” nada se da će njegov tim defanzivno odgovoriti u ovom meču na pravi način.

“Sigurno da će biti teška utakmica, sigurno da nam za dobar rezultat treba perfektna utakmica. Posebno defanzivno gdje treba da odgovorimo njihovim najvećim napadačkim moćima, kroz individualni kvalitet, igru jedan na jedan, pik end rol igru moramo da svedemo na minimum ako želimo da ostanemo u meču. Meč u Beogradu je za nas jedan veliki izazov, tako pristupamo ovoj utakmici i želimo da se nadigravamo, želimo da u toj utakmici pokažemo da i mi imamo svoj kvalitet i da nismo slučajno tu gdje jesmo nakon pet kola ABA lige”, istakao je Mijović.

Crvena zvezda i Budućnost Voli igraće sjutra od 19 sati u beogradskoj Areni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve