Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavel Nedved potvrđuje da će Kristijano Ronaldo ostati u Juventusu

Portugalski reprezentativac bio je snažno povezan sa selidbom iz Torina poslednjih nedjelja, jer su Mančester Junajted i Pari Sen Žermen oboje zainteresovani za njegov potpis

Potpredsednik Juventusa Pavel Nedved rekao je da će Kristijano Ronaldo ostati sa italijanskim gigantom i do kraja prelaznog roka ovog ljeta.

Portugalski reprezentativac bio je snažno povezan sa selidbom iz Torina poslednjih nedjelja, jer su Mančester Junajted i Pari Sen Žermen oboje zainteresovani za njegov potpis.

Međutim, Nedved je, govoreći nakon prijateljske pobjede svog tima nad Čezenom od 3: 1, potvrdio da će se 36-godišnjak vratiti u odjeću Serije A na predsezonski trening u ponedjeljak i da će ostati u klubu ovog ljeta.

„Ronaldo je pozvan za 26. jul, vraća se u ponedjeljak i ostaće sa nama“, rekao je Nedved za Ski Italia.

Ronaldo je postigao 101 gol u 133 nastupa za Staru damu od dolaska iz Real Madrida, uključujući 36 udaraca u 44 izleta u svim takmičenjima tokom kampanje 2020-21.

Trenutni ugovor iskusnog napadača sa Juventusom treba da istekne narednog juna, a čini se malo vjerovatnim da će ugovoriti produženje sa klubom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve